|
Erşan Kuneri kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Tamam o zaman ben ciddili moda geçip açık konuşacağım. İkinize de söylüyorum. Are you ready for this?
Bacım diyerek kadına yazılmak
Şurada gönderme yaptığımız zatın biriniz teknik yöneticisi, diğeriniz grafikeriyken öyle bir muhabbet oldu. Bunu başka söyleyenler de olduğu gibi ben de söyledim; kabul ediyorum. Ancak sonra @Destina o kişiyle bağını koparmış olsa da @GoldenBoy o sıralar koparmamıştı. Hatta @Destina'yı zorla sokup rankları yeniletmişti diye hatırlıyorum.
Siz kendi sitenizi açınca başta üye olmama nedenim buydu. @GoldenBoy ile şimdiki gibi sevdamız yoktu o zamanlar. 
Şimdi ise şunu açık yüreklilikle söylüyorum. Bana göre bir site varken 2. site fazla ve gereksizdir. O siteye harcayacağın enerjiyi de, hele ki içerik forum ise, ana siteye harcamak daha verimli olacaktır. Hiç yoktan ikincil siteye WordPress kurup makalelerden verilecek dış bağlantılarla ana site desteklenmiş olunur. Zaten yan domain olarak açtığınız bütün siteleri kapattınız. Bu .com.tr furyasıyla @GoldenBoy tekrar heves edip dün bir projeye adım attı. Tamam yarın her iki siteye de üye olurum. Ancak üye olunca ne oluyor ki? Yine aktif olmak aklıma gelmez diye düşünüyorum. XF hakkında olumlu düşüncelerimi bilseniz de alışkanlık meselesi bu. Bir insanın kalıcılığını belirleyen en önemli etkenlerden biri de ortamın aktifliği, kullanıcı devinimi ve harekettir. Amaç birlikte vakit geçirmekse burası var ya zaten, burada yardırıyoruz. Hem sadece biz de yokuz.
Ancak iki dakikalık üye olma işlemi tabii ki dostluktan değerli değil, kimsenin eline de yapışmaz. Yarın gün içerisinde her iki siteye de kaydolmuş olurum.
|
Lan öyle değil... şu tr uzantılı site arayüz ve mobil kısımı xenforo kullanıyor diğer yapılandırma dosya birleşkeleri sallamasyon kod..

mybb smf ipbb phpbb karması... tr uzantılı olan lisanslı bir yer değil.. şuan bir taramaya girsin xenforo görünümlü tofaş çıkar

xf'nin dosyalarını kullandım.. vallahi xenforo değil aslında .. sadece ana dizin olarak onun yollarını kullanan bir ara yüz

heycanlıyım şuan.. iki yüzlü siteyi yapamadım ama bunu yaptım.. indeks alıp almayacağı googlenin tanıyıp tanımayacağını bile şuan bilmiyorum aslında.. Hani boş bir php sayfasını ver bana onu işlevli hale getiririm.. bu başka

birde argo küfürün serbest gibi olduğu bir yer burası.. çok farklı düşünüyorum bu tr ile ilgili.. oda bir ana site ama egolarımı törpülediğim yer gibi bir karavan yan site'de olabilir.. nede olsa ifşa olayları falan var.. dsfsdf
Olim o senin dediğin kalemin ucundaki silgi görünümlü adamı geç.. ben onun suratınada dedim sen adam değilsin diye.. ben direk isimlerde verir yazarım buraya.. uyuşmadığım her'şeyi zaten söylüyordum @
Destina ilk başlarda ona yüz verdi diye ben ses etmedim.. yoksa ilk site falan ortada yokkkende ben gıcıktım ona.. bunu oda bilir.. hala gıcığım.. inin'den bir çıksa dışarıya bir damla suyu ona kimse vermez oda biliyor.. eşşeğolu beni kullandı bende bilerek kullandırdım xf fırsat gibiydi alt yapısını tanımak için.. iki tarafta birbirini kullandı oldu burda ama o daha çok kazançlı çıktı sadece..