Tekil mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2022, 03:42   #8
Regex
rgxadmn
Yanıt: Sonra bakar üye olurum

GoldenBoy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Olim o senin dediğin kalemin ucundaki silgi görünümlü adamı geç.. ben onun suratınada dedim sen adam değilsin diye.. ben direk isimlerde verir yazarım buraya.. uyuşmadığım her'şeyi zaten söylüyordum @Destina ilk başlarda ona yüz verdi diye ben ses etmedim.. yoksa ilk site falan ortada yokkkende ben gıcıktım ona.. bunu oda bilir.. hala gıcığım.. inin'den bir çıksa dışarıya bir damla suyu ona kimse vermez oda biliyor.. eşşeğolu beni kullandı bende bilerek kullandırdım xf fırsat gibiydi alt yapısını tanımak için.. iki tarafta birbirini kullandı oldu burda ama o daha çok kazançlı çıktı sadece..

Neslihan'la sen olmasan o herif asla forum açmaya kalkışamazdı zaten. Gidip gelip sürekli .info uzantılı siteye kapak atıyordu. Normalde beni pek severdi, ancak editör görünümlü admin olma isteğini üst yönetim olarak uygun görmediğimiz için (benim eski devredilen sitemde) bana uçsuz bucaksız bir kini var. Burada @Renksiz de bilir o muhabbetleri. Bizim siteyi tarikata çevirmişti eleman. Martılara simit atma ile ilgili konuyu normal karşıladığımız için islamofobi, din düşmanı diyenler falan basmıştı siteyi. Neyse temizlemiştik; ama bu hekır ağabeyin şehir efsaneleri ortalıkta dolaşmaya başladı sonra. Yok siteye çökecekmiş de ben korkup aramışım, yalvarmışım, ağlamışım. Mafya ya haspam. Kıyamamış, affetmiş yüce gönüllü abimiz. Pfff. Özürlüymüşüm de sanalda başka birinin kimliğine bürünüyormuşum vs. ohooo neler neler asdhsdjs

Adam göründüğü gibi olsa gerçekten boynum kıldan ince. Lafta; işim kişilerle değil, fikirlerle diyor ama nerede bir karşı cins görse ağzının salyalaları akıyor. Özellikle olgun fantezisi kendini aşmış durumda.

Yok abi, konunun inançla bir alakası yok. Ben dün @Destina'nın Ruhsar dizisi hakkında yorumunu da okudum. Bunlar; o dizi dini değerlerimizle alay ediyor diye köpeğin bilmem neresine sokarlardı. Bunların mevzusu inanç ya da hassasiyet değil, duyar kasmak. Prim yapıp, öne çıkmak. Yoksa her türlü inanışa ve insanların inançlarına elbette ki saygılıyız. Kaldı ki; tek inançlı, tek hassas da onlar değiller, bazı şeyler sınırlar ve ölçütler bilindiği takdirde mizah konusu yapılabilir.

Destina kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Tamam be, söz verdik işte. Yapma.

Alıntı ile Yanıt