|
GoldenBoy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Şimdi size bütün sırrı bozan bir bilgi vereceğim..
vbulletin 3 ile alakalı ama bu konu yeri değil neyse başka bir konuda 
Xenforonun bana göre tek artısı mobil uyumu... aslında mobil uyumlu değil 2 direk mobil için gelmiş masaüstü uyumlu olmuş.. başka bir numarası yok.. Ha birde doğuştan seo oluşu pek fazla ayarlama gerektirmiyor.. ayrıntılar kullanıcının kendi iradesiyle olursa normalin üstünde oluyor sadece..
|
Güzel diyorsun ancak XenForo'da geliştirici desteği bir hayli yaygınlaştı Fatih. Mesela 2016 yılında ufak ufak eksen kaymaya başladığında, vBulletin için kaliteli destek forumları ve R10'da freelancer çalışan vBulletin işleri yapan kişiler vardı (biri de ben). Gerçi benim ücretli iş yaptığım çok nadirdir. vBulletin'e olan sevgim tamamen gönül bağıyla. Neyse, senin gibi lafı dağıtmadan sadede geleceğim. Şu an vBulletin'in geliştirici desteği tamamen bitti.
vB.org bile dağılmış gibi bir durumda. Türkçe destek platformu zaten kalmadı. VW ekibi komple XGT ekibi oldu.
Sen, ben; karşılaştığımız problemleri bilgimiz olduğu için her sistemde çözebiliriz ama yazılıma yatkınlığı olmayan bir panel kullanıcısını düşün. Destek almadan buna imkân yok. Bak MyBB desen onun desteğini sürdüren platformlar mevcut. Ancak vBulletin ile XenForo versus'ında maalesef acı hakikatlerden biri de bu.
Nooluyor kardeşim? Roller değişti. Ben XenForo'yu; bu adam ise "XenForo'nun çok da bi' numarası yok" dercesine örtülü olarak vBulletin'i savunuyor. Dünya tersine mi dönüyor? Kıyamet mi kopacak? Aman yarabbi!