Konu: XenForo
Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2022, 00:00   #5
Çevrimdışı
Er Şaban
Charismax
Yanıt: XenForo




Erşan Kuneri kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Güzel diyorsun ancak XenForo'da geliştirici desteği bir hayli yaygınlaştı Fatih. Mesela 2016 yılında ufak ufak eksen kaymaya başladığında, vBulletin için kaliteli destek forumları ve R10'da freelancer çalışan vBulletin işleri yapan kişiler vardı (biri de ben). Gerçi benim ücretli iş yaptığım çok nadirdir. vBulletin'e olan sevgim tamamen gönül bağıyla. Neyse, senin gibi lafı dağıtmadan sadede geleceğim. Şu an vBulletin'in geliştirici desteği tamamen bitti. vB.org bile dağılmış gibi bir durumda. Türkçe destek platformu zaten kalmadı. VW ekibi komple XGT ekibi oldu.

Sen, ben; karşılaştığımız problemleri bilgimiz olduğu için her sistemde çözebiliriz ama yazılıma yatkınlığı olmayan bir panel kullanıcısını düşün. Destek almadan buna imkân yok. Bak MyBB desen onun desteğini sürdüren platformlar mevcut. Ancak vBulletin ile XenForo versus'ında maalesef acı hakikatlerden biri de bu.

Nooluyor kardeşim? Roller değişti. Ben XenForo'yu; bu adam ise "XenForo'nun çok da bi' numarası yok" dercesine örtülü olarak vBulletin'i savunuyor. Dünya tersine mi dönüyor? Kıyamet mi kopacak? Aman yarabbi!

Haha ulan abi söz konusu sensin tabiki zıttın olucam jfoffj
Vbulletine 3 ve 4 olarak bakarsak bitti... vb 5 hala güncelleniyor biz türkiye tarafından dert yanıyoruz .. ona kaldıysa xenforo 1 hadi destek bul ? Kullanan nadir kalmış.. ha destek yine veriliyor ama tekel.. biz yaparız ederiz'de biz bizim üzerimizden konuşmuyoruz sonuçta xenforo' ekmek yediriyor şuan..gerçi demiştim googlenin satın alma durumu var xenforo ölmez
Yav bitti işte vbulletin 3.. klasik tofaş gibi kaldı.. kişisel ne kadar geliştirilirse geliştirilsin sonu xenforo olacak.. R10 mesela orda sağlam webmaster adamlar var.. onlar yapıyor işini biliyor.. ama onlarda geçecek'miş.. söylenti sadece
Xenforoya geçip istediğin görünümü vermek varken vbulletini yeni görünüme kavuşturmaya çalışmakta aynı hesaba geliyor..
Sana bi lisans bulayım ben dur
__________________
Ben sene
Sen mene
Takka tukka
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen
 
Alıntı ile Yanıt