Konu: XenForo
Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2022, 00:33   #6
Çevrimiçi
Regex
“En büyük servet, itibardır.”
Yanıt: XenForo




GoldenBoy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Haha ulan abi söz konusu sensin tabiki zıttın olucam jfoffj
Vbulletine 3 ve 4 olarak bakarsak bitti... vb 5 hala güncelleniyor biz türkiye tarafından dert yanıyoruz .. ona kaldıysa xenforo 1 hadi destek bul ? Kullanan nadir kalmış.. ha destek yine veriliyor ama tekel.. biz yaparız ederiz'de biz bizim üzerimizden konuşmuyoruz sonuçta xenforo' ekmek yediriyor şuan..gerçi demiştim googlenin satın alma durumu var xenforo ölmez
Yav bitti işte vbulletin 3.. klasik tofaş gibi kaldı.. kişisel ne kadar geliştirilirse geliştirilsin sonu xenforo olacak.. R10 mesela orda sağlam webmaster adamlar var.. onlar yapıyor işini biliyor.. ama onlarda geçecek'miş.. söylenti sadece
Xenforoya geçip istediğin görünümü vermek varken vbulletini yeni görünüme kavuşturmaya çalışmakta aynı hesaba geliyor..
Sana bi lisans bulayım ben dur

Olm işin gücün bana muhalefet.

vBulletin 4 ve 5 sürümleri çöp zaten. Bir Allah'ın kulu yoktur ki o sürümlerden memnun olsun. vBulletin firması, kendi de bu gerçeği bildiği için 2020 yılından sonra alınan sıfır (249 dolar) lisanslardan vBulletin 3'ü indirme opsiyonunu kaldırdı. Salaklar! Böylece kendi ayaklarına sıktılar, artık vB 3 kullanmak için piyasadan ikinci el lisans bulmaya mahkum ettiler. Yoksa illa benim gibi 1-2 psikopat çıkar, sırf vBulletin 3 kullanmak için 249 $ verir, sıfır lisans alırdı. Bu kadar strateji yoksunu başka bir kuruluş görmedim.

XenForo 2 varken XenForo 1'in yüzüne kimse bakmaz. Niye baksın? XenForo 2 zaten muhteşem bir yapıya sahip. Ancak vBulletin 4 ve vBulletin 5 Connect varken vBulletin 3 tercihi, hem alışkanlık hem de yeni sürümlerle eski kaliteye yaklaşamamalarındandır. Bu vBulletin 3'ü fi tarihinde kodlayan ekiple XenForo kurucuları aynı kişiler zaten, 4.x ve 5.x serilerini başka geliştiriciler kodladıkları için çuvalladılar.

Sen XF'ci adamsın, hiç XenForo 2 dururken (lisansı desteklemeyenleri, yani maddi külfet nedenleriyle geçemeyenleri sayma) hayır abi; ben XF 1.5'te kalacağım diyen birini duydun mu? Duyamazsın. Ama vBulletin 4 kullanan birine 3 mü daha güzeldi 4 mü diye sorsan sana %90 vBulletin 3 diyecektir. O yüzden vBulletin, 5 Connect'i istediği kadar update etsin. vBulletin tutkunları bağlamında bir karşılığı yok. Benim gibi seven, kullanan herkes %90 vBulletin 3'ün yüzü suyu hürmetine. Onun da yeni lisans alımını kapattıkları için bunlardan bir halt olmaz. Yaşasın XenForo!
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt