Konu: XenForo
Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2022, 00:38   #7
Çevrimdışı
Er Şaban
Charismax
Yanıt: XenForo




Erşan Kuneri kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Olm işin gücün bana muhalefet.

vBulletin 4 ve 5 sürümleri çöp zaten. Bir Allah'ın kulu yoktur ki o sürümlerden memnun olsun. vBulletin firması, kendi de bu gerçeği bildiği için 2020 yılından sonra alınan sıfır (249 dolar) lisanslardan vBulletin 3'ü indirme opsiyonunu kaldırdı. Salaklar! Böylece kendi ayaklarına sıktılar, artık vB 3 kullanmak için piyasadan ikinci el lisans bulmaya mahkum ettiler. Yoksa illa benim gibi 1-2 psikopat çıkar, sırf vBulletin 3 kullanmak için 249 $ verir, sıfır lisans alırdı. Bu kadar strateji yoksunu başka bir kuruluş görmedim.

XenForo 2 varken XenForo 1'in yüzüne kimse bakmaz. Niye baksın? XenForo 2 zaten muhteşem bir yapıya sahip. Ancak vBulletin 4 ve vBulletin 5 Connect varken vBulletin 3 tercihi, hem alışkanlık hem de yeni sürümlerle eski kaliteye yaklaşamamalarındandır. Bu vBulletin 3'ü fi tarihinde kodlayan ekiple XenForo kurucuları aynı kişiler zaten, 4.x ve 5.x serilerini başka geliştiriciler kodladıkları için çuvalladılar.

Sen XF'ci adamsın, hiç XenForo 2 dururken (lisansı desteklemeyenleri, yani maddi külfet nedenleriyle geçemeyenleri sayma) hayır abi; ben XF 1.5'te kalacağım diyen birini duydun mu? Duyamazsın. Ama vBulletin 4 kullanan birine 3 mü daha güzeldi 4 mü diye sorsan sana %90 vBulletin 3 diyecektir. O yüzden vBulletin, 5 Connect'i istediği kadar update etsin. vBulletin tutkunları bağlamında bir karşılığı yok. Benim gibi seven, kullanan herkes %90 vBulletin 3'ün yüzü suyu hürmetine. Onun da yeni lisans alımını kapattıkları için bunlardan bir halt olmaz. Yaşasın XenForo!

Şöyle bi okuyunca harbiden hak verdim.. mybb smf bile çalışırken vb nin kısırlaşması tuhaf
Yaşasın Mybb ! Vb 3'e en yakın taban ahahaha
__________________
Ben sene
Sen mene
Takka tukka
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen
 
Alıntı ile Yanıt