Konu: Regex
Tekil mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2022, 21:37   #12
Regex
Kral benim.
Yanıt: Erşan Kuneri

Seocobar kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
5 senelik R10'dan gelen muhabbet.. Onca zaman sonra burada karşılaştık.. Karakteri, tavırları ile sevdiğim değerli dostum.. SEO mantığımız az ters ama bi yerde ortayı buluyoruz

R10'dan öncesi de 1 yıllık WM Aracı. Onu unutmuşsun. O dönemki ortam harikaydı. Furkan, Fatih (Phantaso), Emre (Economist), Hüseyin, her ne kadar sonraları ortadan kaybolsa da Heuristic (Adnan abi) falan filan. Say say bitmez. Ancak R10'un karşısına dişli bir rakip olarak çıkmış olan WM Aracı kendini zamanında yenileyemeyip, kadrosunu güçlendiremeyince ve bu bizim efsane dönemi bir şekilde küstürünce ayakta duramadı. Başta sen olmak üzere birçok yöneticisi, hatta kurucusu Burak D. dahil R10'a geçtik.

O değil de Serkan, 5 yılı aşkın bir süredir dostluğumuz olmasına ve senin de forumlara her zaman hevesli olmana rağmen geçen Skype'ta da dediğim gibi bir türlü aynı yerde -webmaster forumları hariç- takılamadık seninle. Hep birbirimizin geliştirdiği ya da destek verdiği projelere hayırlı olsun ziyaretiyle kısıtlı kaldı bu iş. Bu bağlamda TrendForum bir ilk olsa gerek.

Hakkımdaki güzel düşüncelerin için sağ olasın. Seviliyorsun.

GoldenBoy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
25 Haziranda sevmişim.. Hiç değişmemişim Yapmacık değilim oğlum.. İlk sözlük yorumum neyse her sözlük yorumumda onun devamı niteliğinde ne yaşanırsa yaşansın benim fikirlerim bir insan üzerinde değişmez...

Evet yorumlayın okuyalım bizde.. Gömene rep var..

Yok, sövmücem buna.

Destina kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Düşman iken Regex dedikleri zaman 1 cilt kitap yazardım.
Dost olduktan sonra yazacak bir şey bulamıyorum. adffdskgj
Hep bilindik lafları söylemek istemiyorum.

Son noktamı da koyar giderim.

Düşmanken her zaman; akıllı düşman, aptal dosttan iyidir atasözünün vücut bulmuş haliydin benim için. Çünkü nice dost görünümündeki insandan o dönem bile daha fazla iyiliğin olmuştur. Ben de klişeye girmeden şunu bırakayım;

Alıntı ile Yanıt