Konu: WebP
Tekil mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2022, 23:39   #6
Er Şaban
Charismax
Yanıt: WebP

Erşan Kuneri kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Özellikle Hızlı Resim başta olmak üzere bazı görsel barındırma siteleri yüklemeleri kaydetmeye çalıştığınızda otomatik .WebP uzantısına dönüştürüyor. Sorunun temel sebeplerinden biri bu. Eğer hosting kaldırırsa subdomain olarak bir görsel barındırma sitesi açalım, uploadlar da düzenli takip edilsin ki karikatür falan kaynamasın arada. Böylelikle rahata ereriz. Diğer görsel barındırma sitelerinin belirli aralıklarla uploadları silmesi sonucu görsel bağlantılarının kırılması sorununu da halletmiş de oluruz.

Ne dersiniz @Beatrice, @Renksiz? Güzel bir ücretsiz script bakayım.

ben işinize karışmam ama şunu diyim.. bu hostingler sınırsız disk alanı diye paylaşım yapıp sattıkları hostinglerde inode sınırı koyuyorlar... diski şişirme imkanı olmuyor inode sınırından dolayı zaten... inode sınırsız olan yerlerde sana diyor ki disk alanın kabardı hostingi depolama olarak kullanıyorsun olmaz diyor..

şimdi alt foruma kurucaksınız bu zımpırtıyı sonuçta depolayacak her bir mb boyutu disk alanına her bir resimde inode dosya oranında satır aralığına girecek.. bence olmaz olmasıda saçma gibi birşey olur..

ama dersen ki google driver yada yandex depolama kullanırız oraya bir şekilde aktarırız.. şiştikce hesap değiştiririz derseniz o olur..

aha buraya yazıyorum.. 1 sene içinde hostinginiz size paket satmaya çalışacak
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt