Tekil mesaj gösterimi
Alt 08 Mart 2025, 14:09   #5
Beatrice
Yanıt: İstanbul da iftar nerede yapılır?

KaraBiber kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Benim için gezme daha önemli olduğundan
Yemek noktasında ki fikrim aşırı gereksiz pahalı buluyorum iftar menülerini ayrıca zaten yiyemiyorsun da o kadar fazlada geliyor o yüzden benim fikrimce mekan olarak bu balkan lokantaları ve o çeşit lokantalar var onlardan gidip istediğin yemeği istediğin şekilde alıp açabilirsiniz iftarı sonrası gezme tatlı kahve yeme Karaköy de güzel mekanlar var Factory favorim
İlla mekan istiyorsan da Süleymaniye tarafında bir sürü yer var arayıp rezervasyon oluşturulabilir rezervasyonsuz iftar zor olur ama mekanlarda da yemekler arasında çok bekleme oluyor benden demesi
Yine Karaköy de Mahal Antep var olabilir güzel yer
Ayrıca sosyal tesisleri de arayıp rezervasyon alınabiliyormuş ama ben denemedim henüz
Bir not İstanbul da muhakkak rezervasyon yaparak gidin yoksa güzel bir yerde iftar yapamazsınız

Benim içinde gezmek her zaman ön planda ama ramazan dolayısıyla güzel bir iftar yapmak da fena olmazdı. Aslında rezervasyon içinde biraz mekan önerisi sordum ama her türlü çok bekleniyor galiba. Sosyal tesisleri denemiştim ramazan dışında bile facia ramazan da düşünemiyorum. Karaköy deyince sen şimdi balık çekti canım ahah ) off tatlı içinde seçenek çok fazla yaa hjhj

Alıntı ile Yanıt