Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2022, 08:51   #9
xena
Saygın Üye
Yanıt: ibb aracında 144 kg esrar bulunması

Bahtiyar kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
CHP taraftarı değilim. K.K denilen defalarca kaybetmiş vizyonsuz birini desteklemem. Ama seçim zamanı AKP karşısında en güçlü taraf kimse ona oy verecem. Şimdi oturup bir AKPli ile laf dalaşına girsen savunacağı kişileri tanımadan savunup baş ağrıtacak gereksiz yere. Sırf "AKP" bağımlılığı. Çoğu da içerde dayısı olan insanlardır muhakkak. Bir faydasını gördüğü birileri vardır.

Bu sene ne yapıp edip yurtdışına gitmeyi planlıyorum. 1 ay kadar sonra kardeşim gidiyor. Maddi olarak bir sorunum yok ama şu yaşadıklarımız normal değil şu ülkede. Zamanında millet/vatan dürtüsü ile Arabistan dan dönüp askere gitmiştim. Oysa yurtdışı bedellisi hakkım vardı, ödeyebilirdim(sene 2013) Zaten taaa o zamanlarda askerde 20-22 bin lira yemiştim. Paso hasta refakatçisi ayağına Ankara'ya kaçıyordum. Uzun lafın kısası gidebilirsem ancak tatil için dönerim 1-2 aylığına. Hele benim birader bi gitsin, banada yol açılır.

Bi nevi haklı konuşabilirsin herkes yılmış bıkmış durumda bir farklılık olması gerekiyor aynı mantık üzerinden tek kişi ile gidilmesi gerekmiyor çok ileri düşünen ve zeka yapısı bilgili sahip kişilerin olduğunu düşünüyorum önleri açılmalı ve kesfedilmeleri lazım genç kuşağı zehir gibi biraz da ekonomi sanat bilim ticari ve tarımsal yönden iyileştirilmesi gereken durumlarımız var iklim şartlarına göre en güzel konumdayiz ve değerlendirilmiyor eksiklerimiz her geçen gün artıyor maneviyat ruhumuz gitti herkes borçlu faizjerke uğraşıyoruz ve geçim sağlıyoruz aile içerisinde 2 kişi çalışma mecburiyeti kosuldu ve insanlar ne iş olsa yapmaktadırlar hickimse kendi bölüm ya da alanda çalışma imkanı bulamıyor

Ha yurt dışı derseniz yine aynı vahimlik onların parası bizim ülkemizde değerli.
Tl nin değeri olmadığı için burada şahlar gibi yaşıyorlar

Hayırlısı yeni gelecek nesillerin kötü zamanda olmaması dileğim.

Alıntı ile Yanıt