Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2022, 18:39   #4
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Tembelliğe alışmış insan

Valla ben pandemiden bu yana tembelim çok esneklikte iyi değil.. evde canım sıkılıyor .. full pc telefon.. ara sıra araba geliyor alıyor gidiyor işimi hallediyorum geri geliyorum kaşla göz arasında gibi bir olay oluyor.. allahtan belamı istemiyorum sağlam güzel para alıyorum ama ben böyle devam edersem bir düşsem daha kalkamam başka işe bakamam .. o yüzden departman değiştirmem lazım.. birde geçen ay maaş hesap bankaları değişti.. devlet bankasına geçtiler saçma sapan bir olaya takıldım çeken maaşını çekiyor ben online alışveriş yapan birisi olduğum için bana kısıtlama getirilmiş benim kendi paramı alamıyorum kıdım kıdım.. ulan vereceğim var vereceğimi çekip almayı beklerken ihtiyacıma gidiyor.. ihtiyacım var vereceğime gidiyor saçma sapan bir durumla karşı karşıyayım.. ilk defa böyle bir saçmalık yaşadım ve maaşımın üstüne maaş bindi babayı al diyorlarmış gibi hissediyorum.. evdeyim bankayada gittim bir miktar paramı çektim eve gidene kadar dağıttım sonra hesapta var aklıyla geri geldim yine kısıtlamaya takıldım.. maaş bankamı değiştirtcem kocaman fabrika tek kişi için yapamıyormuş git elden al diyorlar lan vermiyorlar imza kopyası 6 resim bilmem ne kağıtı manyakmıdır nedir bunlar.. ankarada bankacı bir akrabamız var tr iş'den müdür bayan şubesini bilmiyorum o halletcek bağlantıyı kurcak sorunu çözcek 8 gün oldu hala bekliyorum.. bu arada'da düşündüm diyorum normal bir işe mi gitsem özledim performanslı çalışmayı özledim abi.. yazılım ofisi var orayada bayadır gitmiyorum eve iş postalıyorlar iki exel gibi girdi çıktı oluyor geri postala bu ne lan sıkıldım..
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt