Biraz flörtöz olacaksanız
Koç
Kadın:
“Seninle rekabete girmemem gerektiğini hissediyorum... ama biraz da merak ettim, acaba kim kazanırdı?”
Erkek:
"İddialı bakıyorsun... Peki, kalbini çalmak da bir yarış mı? Çünkü ben rekabette fena sayılmam."
Boğa
Kadın:
"Seninle bir kahve içmek bile başlı başına bir seremoni gibidir diye tahmin ediyorum… Tadını çıkarabilir miyim?"
Erkek:
“Konforuna düşkün olduğunu seziyorum… Ama merak ettim, seni gerçekten rahatlatan şey ne olurdu?”
İkizler
Kadın:
“Seni dinlemek çok keyifli… Umarım sadece kelimelerin değil, hislerin de hızlıdır.”
Erkek:
"Seninle konuşmak bağımlılık yapabilir gibi… Ama bugün hangi versiyonunla tanıştım, onu çözemedim."
Yengeç
Kadın:
"Bakışların ev gibi hissettiriyor… ama içine almak biraz zaman ister gibi?"
Erkek:
“Sen kalbini sessizce saklıyorsun gibi... Ama bana biraz yer açarsan, güzel şeyler olabilir.”
Aslan
Kadın:
“Sende bir sahne ışıltısı var... Peki, izlemem mi gerek, sana mı eşlik etmem?”
Erkek:
“Seninle tanışmak güneşe bakmak gibi… Sıcacık ama dikkatli olunmalı, yoksa yakar.”
Başak
Kadın:
“Detaylara takıldığını hissediyorum… Ama bak, bende ayrıntılar baştan çıkarıcıdır.”
Erkek:
“Sende bir düzen manyaklığı var sanki… Peki, kalbimdeki kaosa ne kadar dayanırsın?”
Terazi
Kadın:
"Estetikten anladığın belli… Peki, bu uyumlu yüzün ardında nasıl bir karmaşa gizli?"
Erkek:
“Seninle birlikte aynaya bakmak eğlenceli olurdu… ama acaba karar verirken kalbin mi yoksa gözlerin mi yön verir?”
Akrep
Kadın:
"Bakışların sırlarla dolu... Peki, sana yaklaşsam zehirlenir miyim, yoksa büyülenir miyim?"
Erkek:
"Seninle flört etmek bir tür tehlikeli sanat gibi… ama inkar edemem, çekici buluyorum."
Yay
Kadın:
“Senin enerjin bulaşıcı… ama yakaladım sanırken çoktan gitmiş olabilirsin diye korkuyorum.”
Erkek:
“Seninle gülerim, eğlenirim... ama seni yakalamak mı zor, yoksa tutmak mı daha zor?”
Oğlak
Kadın:
"Seninle ciddi şeyler konuşulur, belli... Ama acaba seni güldürmeyi başarabilir miyim?"
Erkek:
“Disiplin sende doğuştan mı var? Yoksa aşkta da bu kadar kontrollü müsün?”
Kova
Kadın:
“Sende başka bir gezegene aitlik var… Peki, bu dünyada birlikte biraz kaybolsak mı?”
Erkek:
"Seninle sıradan konuşmalar yapılamaz gibi... Neyse ki ben de sıradan biri değilim."
Balık
Kadın:
"Senin hayal dünyana girmeyi isterim… ama dönüş yolu olmayabilir, değil mi?"
Erkek:
"Senin kalbin rüya gibi… ama uyanınca beni hâlâ hatırlar mısın?"