Edep sen ne güzel şeysin diyorsanız
Koç
Kadın:
“Gözlerin sanki ateşle yoğrulmuş... Yakınında durmak cesaret ister ama sanırım biraz yanmak da istiyorum.”
Erkek:
“Senin adımlarında fırtına var; biri ya ayak uydurur sana, ya da savrulur. Ama belki, bir an durur ve bakarsın.”
Boğa
Kadın:
“Tenin zamana meydan okuyan bir şiir gibi… Okundukça ağırlaşır, ama unutulmaz.”
Erkek:
“Seninle konuşmak, bir melodiyi koklamak gibi… Dokunmak istemem bile fazla gelebilir.”
İkizler
Kadın:
"Bir cümle başlıyorsun, ben içinde kayboluyorum... Her kelimen bir başka yüz gibi."
Erkek:
“Seninle konuşmak, yıldızlara mektup yazmak gibi… Cevabın gelip gelmeyeceğini bilmeden.”
Yengeç
Kadın:
“Gözlerinde çocukluk saklı, ama kimseye göstermiyorsun… Oysa ben, duvarlardan çok rüyaları severim.”
Erkek:
“Seninle aynı odada olmak bile bir anıya dönüşüyor. Dokunmasan bile iz bırakıyorsun.”
Aslan
Kadın:
“Sana bakmak biraz güneşi sevmek gibi… Göz kamaştırıyor ama insan bakmadan da edemiyor.”
Erkek:
“Sen bir bakışla sahneyi alıyorsun… Peki kuliste kimse var mı, yoksa yalnızlık mı alkışlıyor seni?”
Başak
Kadın:
“Sözlerin titizlikle seçilmiş, ama bakışların tüm kusurlarımı okuyor gibi.”
Erkek:
“Her şey yerli yerinde sende… Peki, hislerini nereye saklıyorsun? Dosya adı ne?”
Terazi
Kadın:
“Seninle konuşmak, sanat galerisinde dolaşmak gibi… Her detayında biraz daha büyüleniyorum.”
Erkek:
“Dengen var, zarafetin var… Ama ben seni teraziden düşürmek istemem, sadece biraz eğmek isterim kendime doğru.”
Akrep
Kadın:
“Gözlerin sır dolu bir kuyu gibi… İçine bakınca, insan önce kendine düşer.”
Erkek:
“Yaklaşsam seni bozar mıyım diye korkuyorum… ama uzak kalmak daha tehlikeli hissettiriyor.”
Yay
Kadın:
“Seninle bir cümleye başlamak bile macera gibi… Devamını duymak istiyorum, yolu nereye çıksa da.”
Erkek:
“Sen yersiz yurtsuz bir düş gibisin… Ama belki bir gece, aynı gökyüzünde karşılaşırız.”
Oğlak
Kadın:
“Sessizliğinde dağlar var… ama belki, bir tebessümünle vadiler açılır.”
Erkek:
“Bakışların taş gibi sağlam... ama taşların altına kim bilir ne incelikler sakladın.”
Kova
Kadın:
“Senin ruhun başka bir çağdan fısıldıyor gibi… Zaman sana yetişemez, ben denesem de mi?”
Erkek:
"Seninle bir gece, yıldızlara yakın konuşulur… Sonra belki, her şey susar ama o gece susmaz."
Balık
Kadın:
“Hayalin kokuyor sesin… Uyanmak istemeyeceğim bir rüya gibi geldin.”
Erkek:
“Gözlerin sanki geçmişe ağlayan bir melodi… Seni dinlemek yetmez, hissedilmeli.”