Tekil mesaj gösterimi
Alt 02 Mayıs 2025, 18:41   #4
Regex
rgxadmn
Ruh HalimMesgul
Yanıt: Trendforum.net 3. Yıl Dönümünü Kutluyoruz!

Geçen seneki yıl dönümü kutlamasının konusuna da benzer şeyler yazmıştım ama bir kez daha özet geçeyim. Buranın kuruluş hikayesi bende gerçekten başka bir yere sahiptir. TrendForum kurulmadan önce yaklaşık 6-7 ay boyunca her yerden soyutlanmış, kolay kolay geri dönmeyi de düşünmüyordum. O zamanlar @Beatrice'i selam sabah dışında yakınen de pek tanımıyordum.

Bir gün @CtrL ile sohbet ederken “Beatrice'in genel sorumlu olduğu forum satılacakmış. Gerekeni yapalım.” demesi üzerine ben de tereddütsüz projeye dahil oldum ve kuruluş için kolları sıvadık. İlk üst yönetimdeki haberleşme konusu açıldığındaki dönen muhabbetler, @Beatrice'in o dönem bulunduğu farklı bir yere saygısından açılışı bekletip geciktirmesi ama daha sonra nankörlükle karşılık bulması, TrendForum -> Trendyol muhabbeti ve daha bir sürü anektod düşündüğümde; ilk aklımda bir çırpıda beliren hoş nüanslar.

Buranın yıllarca teknik adminliğini yapıp, geri dönüşü burayla gerçekleştirdiğim için hiç pişman değilim. Zaten teknikerliği de kişisel nedenlerle bırakmıştım; buradaki yönetimle ya da forumda zerrece problem yaşamadım. Gelinen noktada sağlanan başarıyı, prestijli çizgisini ve verilen emekleri takdir ve mutlulukla karşılıyorum. Ortamın samimiyeti baki oldukça, etkileşim ve başarı da aynı paralelde her daim devam edecektir.

Nice güzel yaşlara TF!
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt