|
Attendrai kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Genel forumları bir türlü sevemiyorum, ısınamıyorum ama burası diğer bir çok kopyası olduğu genel forumlardan daha farklı. Hem bazı alışkanlıklardan arınılmış hemde kaliteli bir kullanıcı kitlesi var. Ekip sağlam iş çıkarmış Yine de benim gözümde bir fd olamayacak. Orası bambaşka bir evrendi. @Regex zibirtosu sağ olsun, ahh ulan ah. Şero.
Konumuza gelecek olursak, şuan da evrende bulunan tek genel forum diyebilirim. Umarım varlığı devam eder. Nice yaşlara tf! @Beatrice
|
Senle @
Constantine'e o kadar dedim dedim; inanmadınız.
Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
FD evreni harbiden başka güzeldi. Ama çok övmeyelim şimdi, 2021 yılında sonlanmış olsa da reklamdan güme gidebiliriz.

Neyse ki adam 4 yıldır ilgilenmemesine rağmen kapatmadı da arada bakıp nostalji yapabiliyorum. Bizim üyelikler silinmiş olsa da yine de hiçliktense guestlik iyidir. Gerçi kapanırsa da Archive.org var, sıkıntı yok.
Burası ve sektör hakkında söylediklerine ise kısmen katılıyorum. Neden kısmen? Onu uzun uzun telefonda anlatırım. Muck.