Yeni geliştirdiğim [Rgx] Video Embedder eklentisiyle, şu andan itibaren;
- Eskiden olduğu gibi YouTube (ve tabii ki YouTu.be, YouTube Shorts, YouTube Music, Mobil YouTube da dahil)
- Vocaroo -ya da Voca.ro-
- TikTok
- SoundCloud
- Vimeo
- Streamable
platformlarında bulunan video ve ses dosyalarını doğrudan forumda paylaşabileceksiniz. Linke tıklamaya gerek olmadan, embed replacement sayesinde artık direkt forum üzerinden oynatılabilecek bu medyalar.
YouTube'un embedleri zaten kaldırdığım eski eklentide (passiveVid) de mevcuttu, forumda sıklıkla paylaşım yaptığınız ve paylaşımları gördüğünüz için örneklendirmeye gerek duymuyorum. Vocaroo'dan oynatılabilen ses örneklerine ulaşmak için:
TF - Amatör Sesler konusuna bakabilirsiniz. Çok daha güzel durmadı mı böyle? Evet, bence de öyle. ^^
Forumda arama yaparak buldum, TikTok için de örnek konu:
Bayramda Kızlar vs Erkekler
Yapmanız gereken tek şey; bu platformlardaki ilgili medyanın linkini alıp doğrudan konuya yapıştırmak.
Olur ya, kullanım ile ortaya çıkacak bug'larda -gönderilerinizde fazladan kod gözükmesi, bazı linkler dönüşürken bazılarının dönüşmemesi gibi- beni etiketlemekten, ilgili öneri/şikâyet konusuna yazmaktan ya da PM göndermekten çekinmeyin. İçinden geçeriz ^^
Keyifle kullanmanızı, forum deneyiminizi artırmasını diliyorum.