Konu: Genel Sohbet
Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2025, 15:34   #6490
Regex
rgxadmn
Ruh HalimMesgul
Yanıt: Genel Sohbet

Mattmavi kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@Beatrice
Çoğu zaman bende de oluyor bu durum.
Konuya girince videoların bir kısmı bozuk görünmüyor silinmiş gibi görünüyor.
Konuya girip baktığımda ben de açık görünüyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

@Regex musait olduğunda ilgilenir

Özel mesaj da göndermiştim ancak şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz konusunun son sayfasında denk gelince o örnek üzerinden inceledim @Mattmavi.

Eklediğin video; Mahmut Orhan feat. Sena Sener - Feel (Official Video). Bu videonun kaynak kodu üzerinden YouTube sayfasına da ulaştım ancak "video kullanılamıyor" hatası ile karşılaştım.

Bu, tamamen YouTube'la ilgili. Bahse konu videonun telif yemiş, telif yasaları uyarınca embed çekilmeye kapatılmış ya da kaldırılmış olma olasılığı çok yüksek. Eğer sende açılıyor, bizde açılmıyor ve yine TrendForum üzerinden de oynatılamıyorsa; sen yurtdışında olduğun için Türkiye bazlı bir engelleme yapılmıştır.

Belirtilen video özelinde incelemeye devam ettim. Senin eklediğin videonun kanalı "Scorpio Music" ve 1.1 milyon gibi bir izlenme oranına sahip. Ancak aynı videoyu ~500 milyon izlenmiş "Ultra Records" kanalından buldum, mesajında güncelledim ve sorun düzeldi.

Asıl kanalın diğerine telif atmış olma olasılığı çok yüksek. Özetle bu durum TrendForum'dan değil, YouTube ya da ilgili video/ses barındırma platformlarından kaynaklanıyor. TF üzerinde doğrudan herhangi bir video ya da ses dosyası barındırılamadığından platformlardan embed çekerken onların politikalarıyla ve buna vermiş oldukları izinlerle sınırlıyız.

Eğer farklı mesajlarda da benzer bir duruma rastlarsan bana iletmeni rica ediyorum. Kontrol edelim.

Alıntı ile Yanıt