1. avukat bu dedi pkk'lı (Devlete ve kolluk görevlerine farklı sövüyor ölümlü mölümlü)
2. avukat seni tehdit etmiş yazılı ve sesli (ses kayıtı atıldı)
3. avukat hanene baskın yapacağını söylüyor
4. avukat sahtekarlık var bu işte sana istediği kaynağı ödenmesi gereken miktarı atmıyor
5. avukat bulunduğun mahalle ev ortamını resimleyip sen buraya gelirsin tehditi yanında alırım canını diyor can ve mal güvenliğini öne sürüyor
6. avukat 4 yıl yada 73 bin'lira ben bunu yediririm hepsi suç diyor
Avukatlar arkadaşlarım bunlar öyle paralı avukat görüşmesi değil..
Ayrı ayrı bahse konu olan tüm yazışmaları attım .. Bir durum oldu 3 4 günlük geçen söz üzerine ..
Ben bunlara dedim'ki adamın yanına gidiyim yani adamı tanıyorum ama bir anda hulk oldu adam gidiyim derdi neymiş siz beni bundan yırttırın dedim'de yok dedi haksız taraf olursun hiç dediler.. Tabi resmi konuşuyor bu arkadaşlar ben her ne kadar varışumsu tii'ye alsamda..
Bugün bütün belgeler toplanıp düzenleniyor yarın bakırköy adliyesine iletilecek .. Ama birisi suç duyurusu dedi biri kamu davası dedi biri tehdit can ve mal güvenliği dedi..
Ben anlamıyorum bunlardan'da ayrı ayrı sorup fikir aldığım için üzerlerine aldılar biz dediler hallederiz hepsi anlaşmış gibi..
Şimdi vazgeçsem ki istiyorum ama akıllanmıyor yoksa çıkıp yanına gidicem iyi şeyler olmayacak

Vaz geçmesem adam polise sövdü ben bir polis amiri damadı'yım polisleride seviyorum zoruma gidiyor abi..
Bana denileni boşver merdivenden düştü yalanıyla onu ben hallederimde adam devlet kanalından fena girdi..
Bide doğulu olması şive olarak falan sesli mesajları avukatlarında dikkatini çekti..