Konu: Regex
Tekil mesaj gösterimi
Alt 18 Mayıs 2025, 21:01   #60
Regex
rgxadmn
Ruh HalimMesgul
Yanıt: Regex

Chen kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Regex ve Erşanı tanımıyorum favorim Ramiz

Yeğeeeeeeeenn Beni tanımıyorsun? Üzdü.

Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Forumun algoritması düzgün çalışan nadir zihinlerinden bir ilki bişey diyip kaçayım övme işini onur güzel yapıyor hjhj
Kendisi tek satırlık mesajla üç paragraf düşündürür. Teknoloji konuşur, mantık yürütür, ama esprileri ile süslemeyi de ihmal etmez. Görünmese bile etkisi hep hissedilir övdüm galiba yine : )

Öyle bir anlattın ki az kalsın kendimi OpenAI tarafından yeni piyasaya sürülen bir ChatGPT modeli sanıyordum. Aşk olsun. Sadece teknoloji mi konuşuyorum? Kodu konuşmam, yazarım. Tek boyutlu bi' karakter değilim ben taam mı? .s.s

Düşündüklerimle, düşündürebildiğim için memnun oldum diyeyim öyleyse. Hissettirebildiğim bir etki varsa; bu, hissedenin hissedişiyle de paralel değil mi biraz? Anlık sohbetlerimizi özlemedim değil, ben Teams'e geçmeyince biraz böyle oldu. Tekrar mektup arkadaşı olduk, n'aber?

Son cümlene gelince;
Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.

---

Teşekkür ederim tebessüm sebebi mesajın için. Seviliyorsun.

Undomiel kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Konuşmamız gereken dedikodular var
1 yıl olduu hala konuşamadık

Konuşalım. Oldu mu o kadar ya? Nasıl geçti habersiz... Yalnız ben dedikodudan hiç haz etmem, bugün kime abv dediğinden başlayabiliriz. Bunu saymıyoruz hahahah Erkeğin bi' tripcanı bi' de dedikoducusu çekilmez derler, ne mutlu ki her iki özelliği de bünyemde taşıyorum. Çekilmez bir adam oldum yine! Uykusuz, aksi, nalet...
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt