|
Erşan Kuneri kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Eyvallah, sağ olasın. Ama o kadar abartma ben daha 5 yıllık avukatım, 2018'de ruhsat aldım. Eminim arkadaşlarının hepsi de yeni mezun değildir, benden tecrübelisi de vardır içlerinde. Gerçi hukuk, tıp gibi net çizgilerle alan ayırmasa da -yani bir avukat; illa alanını sınırlamak zorunda değil- herkesin uzmanlığı farklı. Kimi kamu hukukunda, kimi özel hukuk uyuşmazlıklarında iyidir. Ben mesela boşanma avukatlığından anlamam, aktif çalışma hayatımda da bakmadığım bir konu olduğu için belki mevzuatta bulunan basit maddeleri bile bakmazsam unutmuşumdur çünkü medeni hukuk dersini alalı 11 yıl geçti.
Not: Beni övme, bana para ver asdhsdjs
|
Skypee'den sana heycanlı heycanlı haraletli bişiler yazdım okuma bence karıştırdık burda üslup düzgün yazı orda ağa naberimsi haha..
Bu arkadaşlar dediğim 2 si benim arkadaşım diğer arkadalarım ise dedim ya biraz ailesel biraz akrabalık büyükler bende

Akranım değiller yıllarını vermişler yani anlıyorlar bu işlerden.. Ama bir bira al çağır seninle kahve muhabbetine otururlar o tip kafadalar... Karabayır gaziosman paşa olaylarında baya baya aktif rol oynayan kişiler bunlar .. Adliye'yi iyi aşındırdılar zamanında tecrübeleri var baya var .. Ama işte bizim böyle durumlarımız belki 100 yılda bir olacağı için bu konularla konuşmuşluğumuz yok

Ben zaten dava için değil bi öylesine sorunca onlara iş çıktı.. Hatta dedim 73 bin lira diye sınırı olan bir şey söyledi.. dedim adamın dükkanı var al kazan senin olsun dedim yani hani ben gerçekten anlamam benim olayım polise küfür etmesi.. beni tehdit etmesi önemli değil.. Merdivenden düştük olur ben onu o beni yakalarsa o dert değil ama yasal olarak çok büyük suç teşkil ediyor'muş yani basit değil bu sözler kelimeler dedi avukatlar ..
Neyse aman aşkımız baki kalsın.. sana para verecem söz