Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Ekim 2022, 16:20   #6
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Bir kişiyi dava ettikten sonra geri dönmeli'miyim?

Erşan Kuneri kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Sonuç nedir @GoldenBoy? Verdiniz mi dilekçeyi?

Ben bir şey yapmadım adliyede salonda avukat bana bir kağıt imzalattı gerisi bizde beklemede kal dedi.. zaten adliye ye girmeden önce yemek olayı oldu bi anlattım durumu.. daha öncesinde whatsap üzerinden gönderimlerim olduydu konu içinde yazdım zaten telefonda'da konuştuyduk .. yani ben bir imza için gitmişim oku dedi sonra imzala baktım benim anlatıklarımın güzel türkçeyle döşenmişi vardı imzala dedide bakmadım sen hallettiysen tamam diye fazla ayrıntı şey yapmadım anlamam ben la göz ucuyla .. şu yemek olayı bana dokunduydu ahaha yani şimdi arkadaş ama işte bilirsin bu olayları hfkddjdk yani demesine göre hafta içi işleme alınır hemen.. uzun sürmüyomuş ben bişiler beklerim sandıydım insanın tanıdığı olunca demekki fjdkfj valla her şeyi hazırlamışlar.. bana kağıtın imzasız halini verdide almadım .. dedim caner hallet işte sende her şey mevzu sana ait zorsa uğraştırırsa bırak dedim kolaysa indir dedim almadım kağıt falan tamam dedi halloldu herhalde bilmiyom ki fjfjdj haber verecek işte.. ben şey dedim olay bana intikal etmesin hani vereyim ben gel git yapmıyim mümkünmü dediydim tabi dedi ben hallederim... onunla öncesi yemekten sonra diğerlerine gittim işte ordada oo nerelerdesin falan muhabbetine bir yerlerde oturduyduk ahahah bunların bir kaçıda birbiriyle arkadaş.. ortamı görsen acayip seversin
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt