Yastık ritüeli.
Küçük bir beyaz kağıdı al. Ama kağıdın kenarlarını kopar. Köşelerin enerjiyi kesmesini istemeyiz. Daha sonra sol üst köşeye kendi adını soyadını yaz. Sağ alt köşeye ise sevgilinin (aynı ya da farklı cins olabilir) yaz. Daha sonra kendi isminin ortasından sevgilinin ismine doğru çizgi çek.
Ortaya bir cümle yaz. Burada örnek olarak beni her gün rüyanda gör yazılmış. Her gün kelimesinin altı çizili. Bana güvenin başka zaman dilimlerine ihtiyaç duymazsınız diyor. Her gün kelimesinin altını çizdikten sonra ortadaki cümlenin üzerine 5 tane çizgi çekiyoruz. Cümlenin tamamını kapsıyor çizgiler. Ardından favori parfümünü üç kez senin isminden sevgilinin ismine doğru sıkıyoruz. Ardından üçgen şeklinde olacak şekilde katılıyoruz. Neden üçgen? Alttaki karmaşık kısımları duygular olarak imgelemiş.
Üçgen elde ettikten sonra bunu herhangi bir renkte yastık ortasına koyuyoruz. Yani yastık ile kılıf arasına. 3 gece uyuyoruz. Gerçekten inanarak ve imgeleyerek. 3 gece sonunda sabah uyanınca kağıdı alıp yakıyoruz.
Herhangi bir yere savurabiliriz.
Evrene enerjinin karışması gerekiyor çünkü.
Not: İngilizce bir videodan çevirdim.
Videosu:
Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.