Nerede kalmıştık.
Bu seriyi devam ettirmem lazımdı...
Forumdan birine yiyecek içeçek ısmarlamak.
Kahvesi, çayı, lahmacunu, keki,kokoreçine kadar ısmarlamak serbest. Bazı oyunlarda bir kişi ile yetinmiyorsun. tüm forumu istersen etiketle.
istediğin kadar bonkör ol. Hatta party ver. Bence bu oyunu bulan arkadaş çok cimri, reelde yapamadığını burada yapıp kendini mutlu ediyor.
Şimdiden afiyet olsun...
Üstteki üye sana aşığım der mi acaba..
Bu oyunu çok oynamadım. forumda aşk işleri çok karışık oluyor. Uzak durmak en iyisi. Ama burayı takip edenlere dikkat etmek lazım. Onların amacı farklı olabilir.
Bu oyunun amacı da kim kimden hoşlanyor mevzusundan dedikodu çıkarmak olabilir diye düşünceler içerisindeyim.
Üstteki üyenin çatıdan düşmesi...
Hep merak etmişimdir belki üstteki üye intihar ediyor. Boşuna mı düşüyor adam oradan. Bırakın nihayete ersin. Neden tutuyorsunuz. Bu oyunu bir insan hangi amaçla hayatımıza soktu merak ediyorum ben ya.
Senin ne derdin vardı da birisini çatıya çıkardın sonra itikledin, ve birisi de gelsin tutsun istiyorsun.
Forumda ki değerini bu oyunla mı ölçeceksin. tutman ben bunu ölsün gitsin diye yazanları not mu alıyorsun. Bu oyun üzerine psikolojik analiz yapmak lazım.
Neyse bir 6 ay sonra devam ederiz sanırım.
Gidip şebnem ferah dinleyeyim. Kadife seslim benim...