Tekil mesaj gösterimi
Alt 21 Haziran 2025, 08:38   #184
Chiron
Banlı Üye
Yanıt: Şikayetleriniz

@Regex
Cloudflare açıldığından beri giderek forum deneyimimi zorlaştırmaya başladı. Olan şeyleri maddeler hâlinde yazayım. Bir düzenleme gerekiyorsa halledilir sanırım.
1) Forumda bir şeye yorum yazdıktan sonra, bir anda ilgili ekrana gidip doğrulama yapmak zorunda kalıyorum. Bazen yapıyorum ve yorumum gitmiyor. Eğer önlem olarak yorumu kopyalamamışsam o yorum gitmemiş oluyor. Çoğunlukla uğraşıp tekrar yorum yazmıyorum.

2)Özel mesajlaşma esnasında 2 cümlelik bir mesaj dahi yazsam, sıklıkla doğruluma ekranına gidiyor. Göndermek istediğim mesajı ya doğrulama sonrası gönderiyor. Ya da göndermiyor. Göndermediğini fark edince kopyalamışsam aynı mesajı tekrar gönderiyorum. Bu 2-3 kez olabiliyor arka arkaya.
Bazen bu olmasın diye mesajı okuyup, telefonda not defterinde yazıp geri dönüp öyle gönderiyorum. Gerçi o zaman da yeniden doğrulama ekranı oluyor ama geçtikten sonra mesajı yapıştırıp hemen gönderiyorum.

Edit: Bu posttaki yazıyı bile şu an kopyalayıp sonradan atacağım. Gitme ihtimalini düşünerek bir şeyler yazmak can sıkıcı.
Çözülürse çok sevinirim. Eminim benim gibi yaşayanlar vardır.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt