Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Ekim 2022, 20:29   #6
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Paranız olsa togg otomobiline güvenip alır mısınız ?

Bahtiyar kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Ben Arabistana gittim. Gittikten 2 ay sonra bundan satın aldım. 1990 model 560 SEL 300 beygir. 2013 senesinde 5000 Suudi Riyaline almıştım. Türk lirası olarak ancak 2700 tl falan ediyordu ahaha. Şaka gibi ama değil mi? Şu an Suudi Riyali bile Türk lirasını ezdi geçti.

Benim gözbebeğimdi yahu. 200 metre yürümez bununla giderdim markete orada. Full depo 90 litre 93 oktan kırmızı benzin 40 riyal falandı. Su benzin den ucuzdu orada. Birim fiyatına su 1 riyal, 1 litre petrol 35 kuruş(benzin/ -dizel sadece tırlar için vardı yoksa binek dizel yoktu orada-). Ben hep uzun yola bununla giderdim orada. Keskin virajı 180-200 arası alırdım TIK yok. Banamısın demiyor. Böyle bir araba ağa. Ben keyfini fazlasıyla aldım vallahi.

Ahahaha şaka gibi mi ? @Destina ingiltere'de 1 haftalıkla bizim 2013 model araba aldığımızdan haberi yok bunun al tamir ettirme bırak sokak ortasında ne yaparlarsa yapsınlar bi yenisini daha al... Şaka gibi tabi söz konu tr ile kıyaslandığında..

Sende bu tür kafa varsa boş beleş adam değilsin.. Arabanın ne olduğunu biliyorsun sen abi..
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt