Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Ekim 2022, 20:45   #8
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Paranız olsa togg otomobiline güvenip alır mısınız ?

Bahtiyar kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Ben esasında oto tamircisiyim. Baba mesleği. Babam hem oto tamir, hem oto elektrikçisi. Ama aramız yok artık bizim. Bize ihanet etti bizde onu def ettik. Ben zaten kinci, öfkelenince gözü görmeyen adamım. En sonunda defolup gitti tabi. Annem ve Babam ayrı haliyle.

Anlıyorum tabi, çekirdekten yetişmeyim. Üstüne Arabistan geçmişi eklenince haliyle insan artık gelişiyor ister istemez araba-motor konusunda. Mesela; 2014-2020 model BMW yerine; 5.40 1993-1995 model uzun kasayı tercih eder 2-3 yaşındaki arabaları paket etmeyi tercih ederim.

Ahahaha kral ya... Ben modellerinden anlamıyorum çok ama arabanın model oluşuna tutkunum mesela video'sunu attığın araba onu bilmeyen yoktur gördüğünde sorsan sana sayamam bir'şey ama arabayı biliyorumdur.. O arabada deneyimim'de var ..

Senin ana baba olayıda benimkisine benzemiş.. Sende benim gibi rahat söyleyebiliyorsun..
Da' senin bu bahtiyar ismin nick olarak gördüğümde aklıma boğma rakı muhabbetlerini getiriyor bi ara bir yerlerde muhabbetiniz dönmüştü forumda güzel muhabbet etmiştiniz.. ordan bi kaldın benim hatrımda..

Birde meslek dedin ya sen her yerde karnını doyurursun la.. Berberlik gibi her yerde geçerli meslek iyi bilezik olmuş koluna ...
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt