Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Ekim 2022, 21:04   #10
Bahtiyar
Bazen bir hayalin gerçekleşmez,
bütün hayallerine küsersin..
Yanıt: Paranız olsa togg otomobiline güvenip alır mısınız ?

Feeds kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Ahahaha kral ya... Ben modellerinden anlamıyorum çok ama arabanın model oluşuna tutkunum mesela video'sunu attığın araba onu bilmeyen yoktur gördüğünde sorsan sana sayamam bir'şey ama arabayı biliyorumdur.. O arabada deneyimim'de var ..

Senin ana baba olayıda benimkisine benzemiş.. Sende benim gibi rahat söyleyebiliyorsun..
Da' senin bu bahtiyar ismin nick olarak gördüğümde aklıma boğma rakı muhabbetlerini getiriyor bi ara bir yerlerde muhabbetiniz dönmüştü forumda güzel muhabbet etmiştiniz.. ordan bi kaldın benim hatrımda..

Birde meslek dedin ya sen her yerde karnını doyurursun la.. Berberlik gibi her yerde geçerli meslek iyi bilezik olmuş koluna ...

Ağa boğma rakının merkezi burası zaten. Memleket Antakya. Meslek muhabbetine gelince; benim zaten çokça sabit müşterim var. Mazottan yolda kalanlar, arıza verip arayanlar.. Ek olarak Osmaniye, Gaziantep gibi illerden gelip yanık yağ alanlara aracı olup varil başına komisyon alıyorum. Mesela varil başına 100 tl. 10 varil 1000 tl gibi. Bu tabi ayda 4-5 defa günlük iş diyeyim. Ayrıca, araç arayanlara veya satanlara aracı oluyorum. Aracılık/komisyonculuk vs..

Alıntı ile Yanıt