Yıl 2008. Ortaokul 3 veya 8. sınıftayım. Sınıfça aramızda para toplayıp sınıfa bilgisayar almıştık. Bizden gören diğer sınıflarda aynı şeyi yaptı. sonuç olarak okul mürümüzde gereken yerlerle görüşüp okula internet bağlatmıştı. Boş derslerde veya konu işlenmesinin erken bittiği zamanlarda sınıf öğretmenimiz izin veriyordu kurcalamamıza. Tabi köy yeri ilk defa tanışıyoruz bilgisayar ve internetle. (Bilinen bir site olduğu için adını vermek sakıncalı değildir umarım.) Sınıf öğretmenimizi birkaç defa Mynet'e girerken görmüştüm. Tabi heves var gidip üye oldum bende o sıralar Mynet'in arkadaşlık sayfası var girdim oraya. ol altta bildirim düştü hemen Ayça_22 oturum açtı. okuldan yazıyorum diye. Bende kapatamadım korktum direk sayfayı kapatım komple

Bende sonra sınıftaki kızlar oturdu bilgisayar masasına ve onlar internette gezinirken aynı bildirim yine çıkınca "Hocam bilgisayara bi şeyler geldi" dediler. Ben tabi ses çıkarmıyorum, pusmuşum sıraya içimden "eyvah yakalanmasak bari diyorum

" Sonra hoca kızlara " Kızım sakıncalı sitelere girmeyin" diyerek geçiştirmişti konuyu.

Böylece Ayça_22 ile tanışmık olduk.