Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2022, 23:02   #4
Çevrimiçi
Astrea
Admin
Yanıt: Balık Burcu Kadını Hakkında




Balık Burcu Kadınını Mutlu Etmenin 5 Yolu

Peri masallarını şehir yaşamına el yordamıyla sokuşturan, yalnız kaldığında kapılarını dünyaya kapatan, zihninde evler yapma, başka diyarlara kanat çırpma yeteneklisi Balık, yolunu bilirsen öyle güzel mutlu olur ki, mutlu etmelere doyamazsın! Biraz daha ruhlu biraz da tılsımlı olmak lazım tabi! Önce Balık’ı çok sev! Aklınla, duygunla, kocaman yüreğinle sev! Sonra peşimizden gel!
Onu Anladığını Hissettir

Çoklarının “Bu neyin kafası!” deyip, gülüp geçtiği, mantık örgüleriyle düğümlediği Balık dünyası, fazla ciddiyette büyüsünü kaybeder, tılsımını yitirir! İlk görüşte girdabına kapıldığın buğulu gözleri donuklaşır, Balık muazzam keyfini düşlerinde bırakır! Duygularına kendi dilinde tercüman ol, alışıldık bilgilerle sınırlamak yerine, söylemlerindeki manayı kanıksa, kestirip atma, yüzeyde kurduğu cümlelerinin derinlerini gör! Balık; sıradan dünyalıların arasından ayrılmadan, sınırları belirlenmiş davranışlardan sıyrılmadan, onun özgürlüğünde kanatlanıp uçmadan anlaşılmaz! Yargılarını paspasta bırak, Balık dünyasına çıplak ayakla gir!
Fedakarlıktan Kaçınma

Önce Balık’ı çok sev! Azıcık hoşlanmaları, acabalı duyguları, bugün var yarın yok belirsiz sevgileri gözünden tanır! Camadan kalbi kırılmaya meyilli, duyguları hassastır! Gerçek sevgiyi feda temasında arar! Ağlatma! Kahramanı olup, diğerlerinden ayrıl! Göğsünü siper, Balık’ı zindanından kurtaran prensi ol! Kurtarıcı olamıyorsan kurtarıcı olmasını sağla! Ya kendini feda et ya da kendini feda edebileceği kadar çok sev!
Masalsı Ol

Onu bu dünyanın fırtınalarında, yargısız infazlarına, somut gerçeklerine sokma! Hep bahar olan dünyasına, fırtınalı tipi sokma! Yüksek binalardan, gri duvarlardan, gürültülü caddelerden, kalabalık insan yığınlarından uzakta, masallar diyarında, avucunda Balık’ın eli, dilinde tatlı bir melodi, gönlünce yaşa! Balık’ın büyüsüne misafir, arzusuna ortak ol! Yeşili bol, nehrin hemen kıyısında, yüce dağların eteklerinde, kuş cıvıltıları eşliğinde yaşat! Omuz ver; nefesini derin, mutluluğunu engin yaşasın!
Sorumluluklarını Üstlen

Balık kendi dağınığında kaybolur, ruhunu bir yerde unutur, bedenini başka yerde! Rutin işlerini takipten sıkılır, biraz da zorlanır, sonunda bu kısır döngü içinde başı döner, midesi bulanır! Üstüne yapışan sorumlulukları olmasa ne kadar mutlu olur bil, el çabukluğuyla hepsini hallet! Sen yaparsın! Yaparsan, Balık’ın gönlünde taht kurarsın!
Hayallerine Ulaşmasını Sağla

Umutları sağ cebinde, canı hayalleri avuçlarının içinde olan Balık, yaşamının tüm gayretini düşlerine kesin dönüş yapmak için harcar! Gözü ne para görür ne kariyer! Ağırlığınca altın istemez, spor arabamla üç beş tur atsam daha ne isterim demez! onun düşleri kendine has, hayalleri eşsizdir! Balık’ın ruhuna eş, düşlerine ortak ol! Onunla aynı hayallere kapıl!
 
Alıntı ile Yanıt