Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2022, 23:03   #2
Çevrimiçi
Astrea
Admin
Yanıt: Balık Burcu Erkeği Hakkında




Balık Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Yolu

Balığın akıl almaz hayal dünyasına uzaktan bakıp hayran olanlar, hazırsanız balyozları alın, tüm tabuları yıkıp, zincirleri kırmakla başlıyoruz! Aklınızın sınırlarını zorlayacak, yüksek rakımlarda soluksuz bırakacak zorlu uçuş, sandığınız kadar kolay olmayacak! Ama değmez mi? Değer! Kendi hayal defterinizi kapatıp, Balık’ınkine tabi olmaya hazırsanız, fetişin, fantezinin kol gezdiği, keyfin kederin aynı anda tap yaptığı, uçlar galaksisinin kapılarını aralıyoruz.
Hayallerinin Ötesine Yerleş!

Yattığı yerden ütopyalarda yaşama kabiliyeti olan, hayallerinde yuvalar kuran, masallar yazan Balık, kendi düş dünyasında kocaman platonik aşkını hazzın doruklarında zaten yaşar. Balık hayallerindeki kadınla değil benimle olsun diyorsan, kendine deli gibi aşık etmelisin. Huzurunu kaçırır, rahatını bozar, kendi aleminden uzaklaştırmaya çalışırsan, karada fazla yaşamaz, o yoksa sen zaten yoksun!
Olduğun Gibi Görün!

İlk görüşmede tavlamak için, yaptığın küçük araştırmadan elde ettiğin kadınmış gibi görünmeye çalışırsan hükmen mağlup sayıldın demektir. Balığın doğa üstü sezgilerini asla hafife alma! Gerçek bir “Balık dünyası sever” olmayacaksan, mış gibi yapma, mümkünse uzak dur! Ama o kadınsan, elini korkak alıştırma, şovunu yap, kendini sakınma! Bırak saçma olsun, ayarı kaçsın sohbetin, ama samimi olsun!
Kontrolsüz Güç de Güçtür!

Duvarlardan ürken, gökyüzünden başka çatı tanımayan, bulutları görmeden nefes alamayan, sınır tanımaz Balık’ı, kendi sınırlı dünyanda yaşatmaya çalışma! Onun ucu açık dünyasının bir parçası olursan ne ala ama huzursuz ortamlarda, gündelik rutinlerde takılıp kalmak istersen, avcunu yalarsın! Dünyaya zaman zaman inen Balık, fazla sarılmaya, sıkılmaya gelmez! Avcumun içi, kalbimin sol yanı gibi onu kıstıracak alanlardan bahsedip havanı alma!
Fazla Gerçekçi Olmak Aşık Usandırır!

Balık bu ne iş arkadaşın ne dava yoldaşın! Romantizmin kabından taşana kadar anlamaz, küçük şeylerle yetinmez! Aşkta ve fantezide cömert Balık, fazla ciddiyete, yüksek mantığa dayanamaz, kendi göklerinde yaşattığı duygularını küçümseyip, gerçek cümlelerle ifade etmeye hele ki eleştirmeye asla kalkışma. Yüksek irtifada yaşayan Balık, paraşütünü takmadan salındığı boşlukta, ani yargılarınla betona çakılır, ortadan kaybolur!
Asansörde Yaşamaya Alış!

Ne zaman dibe indik ne oldu da göğe çıktık der, duygu girdabında salınır durursun. Ağlarken ansızın mutluluktan uçabilir, en keyifli anı kederlerle örülmüş bir yas havasına sokabilir. Anlamadığın duygularına takılıp kalmamalı, akışta salınan Balık’a kayakta eşlik etmelisin. Ayak direr, duygularını sorgulamakta inat edersen, akıntının şiddetiyle kıyıya vurmayı göze almalısın.
Romantizm Algını Değiştir!

Eğer romantizmden anladığın, yatak odası sesiyle usulca şiir okumak, mum ışıklı az yemekli masalar hazırlamak, el ele tutuşup konuşmadan saatlerce gezmek ise bu bilgileri vakit kaybetmeden en yakın çöp konteynırına bırak! Hayal gücünü zorla ve yeni romantiklik yolları icat et! Sohbetini bol, konunu da derinlikli tut! Öyle gündelik sığ sohbetlerle ilgisini çekemezsin. Kurmaca, mitolojik, pamuklu diyaloglarla dikkatini cezbet, Balık’ı hayallerinden yakala!
Yürüme Salın!

Balık ayakları yere sağlam basan, güçlü kadınları değil; yükseklerde salınan, ayaklarına kadar uzanan saten elbiseleriyle uçuşan mistik kadınları sever. Dişi enerjinle yayılman, zarifçe oturman, sessizce konuşman gerekir! Yüksek topuklara, kızıl saçlara bayılırlar. Beden dilinden ruhunu okumak, stilinle seni tanımak ister.
Son söz; cennetten onun için düştüğüne inandır.
 
Alıntı ile Yanıt