Dün, 00:01
|
|
|
Doğum günün kutlu olsun SerkanAli 🫶🏻
Doğum günün kutlu olsun SerkanAli 🫶🏻 Www.TrendForum.Net
Bugün günlerden Serkan, kendisinin bir yaş daha yaşlanması ile dalga geçmek için toplandık. Yok bu değildi kutlamak için toplandık!
Sahi kaç oldun canım 40? ya da 50? giderek yaşlanıyorsun evet farkındayım ama üzülme. Sen yaşlıyken bile gençsin.
Şaka bir yana şimdi, yaşlanmanla sonra dalga geçerim ben (gün boyu konu bu olacak) şu an daha önemli işlerim var.
Canımın içisi, biriciğim, ponçiğim benim iyi ki doğmuşsun. Seninle tanışarak iyi ki hayatımın bir parçası yapmışım seni. Düşününce çok uzun bir zamanmış gibi geliyor bana, paylaştığımız şeylerin çokluğundanmıdır nedir bilmem ama sanki yıllardır tanıyormuş gibiyim. Sanki o kadar çok zaman olmuş ki sen yaşlanıp bastonla dolaşıyormuşsun falan. Bu laflar yüzünden dayak yeme olasılığım oldukça yüksek bu arada, bunu okuduktan sonra benim için bir ambulans ayarlayın. Neyse şimdi devam edelim!
Dost dediğin, yanında kendin olabildiğin kişidir. Ben de seninle konuşurken öyleyim işte. Ne düşünüyorum, ne hissediyorsam söyleyebiliyorum sana. Çünkü lafı dolandırmaya gerek duymuyorum. Seninle olan sohbetler, bazen basit bir şeymiş gibi görünse de benim için önemli. Fark etmeden alışıyor insan bazı insanlara. Seninle olan sohbetlerim de öyle işte. Bir bakmışım, bir şey olduğunda aklıma gelen ilk kişilerden biri olmuşsun.
Bazen fark ediyorum da bir şey olduğunda, bir şey anlatmak istediğimde, hatta bazen hiç önemli bir şey bile yokken yazıyorum sana. Çünkü anlatınca rahatlıyorum, çünkü bazı insanlar vardır sessiz kalsa bile yanında olduğunu bilirsin. İşte sen onlardan birisin benim için.
Birlikte güldüğümüz şeyleri, paylaştığımız anları düşündüğümde yüzümde istemsiz bir gülümseme oluyor. Bu basit bir şey gibi görünse de bana iyi geliyor. O yüzden senin arkadaşın olduğum için baya bi' çok şanslıyım.
Bazı insanlar hayatına girer, ama bazıları kalır. Sen kalansın bende. Çünkü samimiyetin yeter, varlığın yeter sadece bir mesajın bile yetiyor. Mutlu hissettirebiliyor.
Ben her şeyi abartarak anlatan biri değilim ama (bazen olabilirim emin değilim) yeri geldiğinde değer verdiklerime onların benim için ne kadar önemli olduğunu belli etmeyi de severim. Senin de bunu bilmeni isterim ki seninle olan arkadaşlığım benim için oldukça değerli. Kaybetmek istemediğim çok mükemmel bir bağ.
O yüzden aynı yerdeyiz gibi düşün. Ne olursa olsun, ne kadar ayrı yönlere gitsek de hayat içinde, sen benim arkadaşım olarak kalmaya devam edeceksin. Çünkü hayat karmaşıklaşınca, insan sade ve gerçek dostlukların kıymetini daha iyi anlıyor. Benim için de öyle işte, karmaşık bir hayatın içinde benim için normal olan nadir şeylerden birisin. Fazla uzatmayacağım lafı, sanki hiç uzatmamış gibi. İyi ki sen ponçik kalplim.
Doğum günün kutlu olsun, tüm mutluluklar senin olsun.
Son düzenleyen Jayus; Dün, 00:18.
|
|
|