Tekil mesaj gösterimi
Alt 18 Temmuz 2025, 17:40   #7
Derda
Yanıt: Yasak aşk dehşeti! Eski sevgilisinin ailesi işkence edip uzuvlarını kopardı

devriksekiz kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

+ olarak Love bombing mi diyorlar yeni terimleri pek bilmem ama kızı/erkeği aşka boğup boğup ümit verip birden kaybolan ve 3/5/8/10 ayları bulan kayıplıktan sonra hiç bişey olmamış gibi naber diye tiplerden de uzak durmak gerek engerekli yılandan daha fena oluyor o tipler
Hızlı tükettiğimiz şu dünyada edep haya kalmasa da bazıları için edep haya kavramı devam ediyor
Öyle yapacaksanız da kendi kafanızdan birileri ile düşüp kalkarsanız en azından burnunuz kulağınız canınızdan olmazsınız

Evet o da var ama onu listeye eklemedim çünkü o fark etmeniz gereken bir durum.
Karşıda ki kişi bunu anlamadıysa/ fark etmediyse o onun hatası. Bunu bu duruma düşüren kişiye yüklemek anlamsız. Çünkü karakteri bunu gerektiriyor. Çok güzel rol yaparlar bu birazda narsist insanlardır.
Onca zamandan sonra gelip naber diyorsa ve ona şans tanıyorsa kız/erkek tekrar bağlanıyorsa o kişi maldır. Seviyor, aşık, bağımlılık felan bunlar saçma terimler bu ilişkide.
Tamamen aklı sadece bir ilişkim olsun kafasındadır. İster narsist ister şizofren ister dinazor olsun yeter ki bir ilişkim olsun tiplerindendir. Aslında bunlardan da uzak durmak gerekiyor. Bu benim düşüncem tabii. Bir öncekinden aldığı darbeyi yenisin de puzzle gibi kullanırlar.

Komutanım sizi temin ederim hiç bir kimsede edep haya kalmadı. Öyle bir role bürünür ki insanlar anlayamazsınız. Bu edep haya çok karmaşık şeyler pek girmek istemem açıkçası. Ama dediğimin arkasındayım. İnsanları bilemezsiniz. 20 yıl tanıyıp bir anda değişen insanlar tanıdım ben. Hiç bir insan ilk etapta gerçek yüzünü göstermez.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt