Konu: Regex
Tekil mesaj gösterimi
Alt 03 Kasım 2022, 14:02   #18
Regex
Kral benim.
Yanıt: Erşan Kuneri

Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Erşan Kuneri demiyeceğim çünkü sen benim için "Regex" olarak kalacaksın hep onlar gelip geçici Regex kalıcı gibi düşünelim
TrendForum açıldığı günden bu yana hep burda bizimle olduğun için teşekkür ederim Regex. İtiraf edeyim uzaktan soğuk ciddi sadece iş düşünen biri gibiydin zaman geçtikçe eğlenceli keyifli bir yönünün olduğunu da keşfettim açıkcası çok da şaşırdım tabi bu keşif @GoldenBoy sayesinde oldu o olmasa seni sadece iyi niyetli, yardımsever, kendini çok güzel ifade eden biri olarak bilecektim sadece artık bunların yanına bir de keyifli hoş sohbet biri oluşunda Eklendi diyebilirim.
Dilerim hayat sana her zaman gülen yüzünü gösterir.Ve dilerim hayatına giren insanlarda, kişiliğin gibi kaliteli olur

Regex'in kalıcılığı konusunda haklısın sanırım. Lifeman oldum, Abstract oldum, Spymode oldum, Jurisconsult oldum, kendi kendime miras edinip WhaLberg oldum, çocukluk zamanları HachLi oldum ama 2007'den beri bir tek Regex'te sabit kaldım.

Rica ederim. Sizlerle olmamın en büyük vesilesi @CtrL dostum olsa da bunun devamlılığını sağlayan motivasyon; başta sen olmak üzere burada bulunan arkadaşların iyi niyetli, eğlenceli, doğal ve ortamın güzel oluşundan kaynaklanıyor. Arada bazı çürük elmalar çıksa da her platformun kuruluş ve gelişme sürecinde yaşanabilecek şeyler bunlar. Her ne kadar burada olmamı hazmedemeyip, bunu engelleyebilmek için çeşitli çabalar harcamak amacıyla mesai yapan arkadaşlar olsa da; bu, bizi yalnızca güldürüp geçtiriyor. Dışarıdan takibe devam ^^

Doğru. Gerçek yaşantımda da, dijital platformlarda da beni ilk gördüklerinde soğuk, resmî ve suratsız biri gibi izlenimleyen; ancak daha sonra yanıldığını belirten çok insanla karşılaştım. Duruşum resmî olsa da ben; samimiyetin gerçekten samimi ortamlarda, samimi olduğun insanlara gösterilmesi gereken bir lüks olduğuna inanıyorum. Başka bir deyişle herkesle arası iyi olan, herkese gülücükler saçan, her an pozitifmiş gibi davranan; samimiyet gösterisi yapan insan bir yerde rol yapıyordur kanısındayım. Yani samimiyet konusunda paradoks var bence. Bunu yerine göre gösterebilenler ise gerçek samimiyet sahibi olanlardır, benim gibi.

@Feeds'e pay çıkarmayaydın iyiydi ya. Şimdi boş yere havaya girecek (bir alttaki mesajdan da anlaşılacağı üzere girmiş bile ).

Dilerim sen de yaşamın boyu her zaman mutlu, huzurlu olursun ve hep gülersin. Aynı şekilde karşına çıkan insanlar kıymetini bilebilecek kişiler olurlar. Çünkü kıymeti fark etmek de ancak değer sahiplerinin farkındalığıdır bana göre. Seviliyorsun mektup arkadaşım. :P

Feeds kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@Erşan Kuneri bak gör sana neler kattığımı... hayatının her alanında ben varım birde bana sataşma dersin

Arkadaşım azıcık susar mısın lağğğnn

Kaf Dağı kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Türkçe hocamı çok seviyo anlamadım ne bulduysa o şazimentten )))

2015 den beri tanıdığım her daim her istediğim koşup gelen adam...

Eyvallah gardaşım. Türkçe öğretmenine hiç girmeyelim şimdi ya. Yani konusunu açmayalım anlamında söylüyorum. Ah şu Türkçenin çekimli yapısı! Nereye istersen çekiyor işte bak, ben ekstra bir şey yapmıyorum asdhsdsjsjs

2015 dedin de o zamanlar genç, enerjik ve hızlıydım. Yaşlandım ha!

devriksekiz kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Eyvallah dostum, TDK literatüründe gerçekten tasdik edilmesek de benim gönlümde de chackerkeyff ve Saye kavramlarına karşı aha bu görseldeki tanım denk geliyor. Arşivledim bunu. Senin gibi karikatürist bir adam da duygu ve düşüncelerini ancak böyle ifade ederdi zaten. ^^

Worgen kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Huy olarak benziyor bana xd

Yürü git. Ben senden 1 yaş büyüğüm, asıl matematiksel olarak sen bana benziyorsun. Eskiden bu adam sözlük yorumu yazarken beni uzun uzun överdi. Buna bi' haller olmuş. Düzeltin abicim şu adamı ya. Yaşlanınca iyice üşengeçleşti.

Alıntı ile Yanıt