|
Yanıt: Erkek arkadaşım 24, ben 29 yaşındayım. Bu ilişkide büyük bir sorun olur mu?
Geçmiş yıllarda benden 4 yaş büyük bir kızdan hoşlanıyordum (Ben 24, o 28 idi) gayette iyi arkadaştık lâkin devamı malesef gelmedi. Artık benim genç oluşumdan mıdır, yoksa kaderin izin vermemesinden midir bilmiyorum ama, olmadı işte. Şimdi 32 yaşındayım ve nişanlım 20 yaşında. Gayette güzel anlaşıyoruz, hiçbir şeyi sorun etmedik ve evlilik yolundayız.
Siz de yaşa takılmayın, sevenlerin önünde kimse duramaz. O seni her halinle kabullenmişse ve kabullenecekse, gerisi önemli değil. Mutlu olun işte, üç günlük dünya. Oluru yoksa zaten olmaz ama siz çabalayın, pes etmeyin. Eninde sonunda kaderin dediği olur.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
28.06.2025 - 25.08.2025 - 10.10.2025 - 09.01.2026 - 24.06.2026
|