Tekil mesaj gösterimi
Alt 19 Ağustos 2025, 07:30   #6
Lucifer
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow...
Ruh HalimKeyifli
Yanıt: Doğum Günün Kutlu Olsun Lucifer! <3

:

Kaitlyn kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Eveet geldik yine güzel bi güne, bugün benim hayatım, canımdan çok sevdiğim, 3 gün sonra kocam olacak o adamın doğum günü. Yani Yusuf'umun doğduğu gün. 19 Ağustos. Güzel bir denk gelişti bu, bu güzel günün ardından gelecek daha güzel bir gün var, evleneceğimiz gün neyse, bugünkü konumuz sadece senin doğum günün, doğduğun günün güzelliği, benim en sevdiğim kişi olman, ve daha bir sürü şey iyi ki doğdun, iyi ki benimsin, bunlari düşündükçe mutlu oluyorum doğum günün kutlu olsun Kurban olduğum bundan sonraki doğum gününü gözlerinin içine bakarak kutlamak istiyorum, inşallah bu dileğim gerçekleşir, amin seni çok seviyorum hayatımın anlamı <3 iyi ki varsın

Bu pastan;

Bu da çiçeğin

@Lucifer

Bir de konuyu açmak için 00:00'ı beklemiş, e ben senin hayatını güzelleştirmeyeyim de, içini huzurlandırmayayım da, ömrüne ömür katmayayım da ne yapayım şimdi?

Canım uyuklaya uyuklaya geçirdiğim bir geceydi valla, senin o tatlış bildirim seslerinle uyandım; iyiki de uyandırmışsın, sıcağı sıcağına, doğum günüme ilk geçiş yaptığım dakikalara mutlu girmemi sağladın. Sonrasında güzel güzel uyudum.

Seni çok seviyorum bitanem. İyi ki varsın, iyi ki benimsin.

Doğum günümü kutlayan tüm dostlara teşekkürler.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
,
bir akşam üzeri deniz kenarısın..."

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

-
-
-
-
-

28.06.2025 - 25.08.2025 - 10.10.2025 - 09.01.2026 - 24.06.2026

Son düzenleyen Lucifer; 19 Ağustos 2025, 07:32.