Konu: Genel Sohbet
Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2022, 17:40   #811
Regex
rgxadmn
Ruh HalimMesgul
Yanıt: Genel Sohbet

Mario kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Yanlışlık yok, aslında önemi de yok. Sanalda hangi şey gerçeği tam olarak yansıtıyor ki? İnsan insana benzer.

Kısmen katılıyor, kısmen de katılmıyorum. Sanal; gerçekte var olmayan demektir. Dijital platformlarda bulunan insanlar olarak da bence yokluğumuzdan ya da sahteliğimizden söz edilmemeli. Zira yüz yüze görüştüğüm nice insan, dostluğumu reele taşıdığım ya da reel yaşantımdaki dostlarımdan daha fazla değer verdiğim; bir telefonuna iki elim kanda olsa koşabileceğim insanlar biriktirdim. Ancak görüşünüze saygı duyuyorum. Sonuçta tıpkı interaktif sözlüklerde olduğu gibi kaydolurken özel nitelikli kişisel veriler talep edilmiyor.

Yunus dediğim kardeş de sizin gibi her yerde vardı, sık kullanıcı adı değiştirirdi, halihazırda iki tane XenForo tabanlı forumu var ondan dedim. Aslında onunla 2014-2015'lerde bi' takışmıştık da normalde kalemi güçlü adamdır. Isındığı veya benimsediği yerde de iyi takılır. Bazen PM ile reklam meklam olayına giriyor ona anlam veremeyip şaşırıyorum gördükçe, her gördüğümde de tanıyorum ve sonunda o çıkıyor. Buradan okursa ona da selam olsun.

Alıntı ile Yanıt