|
Yanıt: Genel Sohbet
|
Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Vallahi ben de ufak Bi kafa tatili istiyorum direk ışınlansam falan hatta süper olur ahah ) muhtemelen evde olurum ya bakalım ben de
|
Kafa tatilinin sırrı, yeşillik, sakin, bol oksijenli alanlar. Buralar kafaya iyi geliyor gerçekten. Evde de balkon olmazsa olmaz. Evin içerisi özellikle öğle saati hava güzelse ızdıraba dönüşüyor bende. O vakit kendimi dışarı atıyorum.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
28.06.2025 - 25.08.2025 - 10.10.2025 - 09.01.2026 - 24.06.2026
|