|
Yanıt: Geçmişini düşündüğünde o günleri unutamayacağını düşündüğün acı zamanlar var mıydı? O geçmez gibi görünen acılı günler şimdi sana nasıl hissett
33 yaşına gelipte acı yaşamamış olan yoktur sanırım. Benim de tabi ki geçmişten bu yana derinden acılarım var idi ama, hayatıma öyle birisi geldi ki, şimdi o acıları hatırlamıyorum bile. Zamanla üzülmeye değmeyecek olaylara üzüldüğümü anladım. Acının yerini mutluluk ve huzur aldı.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
28.06.2025 - 25.08.2025 - 10.10.2025 - 09.01.2026 - 24.06.2026
|