Tekil mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2025, 16:51   #19
Astrea
Ruh HalimUykulu
Yanıt: Diyet Günlüğüm/ Bu sefer uzun bir yola çıktım....

Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Diyetisyen yarın gel dedi ama gitmiycem :d

Geçen günden sonra tamamen karşıyım kendilerine. İşini düzgün yapanlar elbette var. Ama %80i aynı. Hadi devlette gitsem yine bir derece anlayış gösteririm günde kaç tane hasta geliyor internetten çıktı liste normal ama ben özel muayenesine gidiyorum o kadar para veriyorum (ki paramı geri aldım söke söke) sen bana herkese sunulan İnternet listesini veriyorsun. Dur orada. Hani şekerim var mı ve ya hormon bozukluğum var ona göre hareket et. Aynı zamanda laktoza toleransım var 3 kez söylememe rağmen süt ürünlerinin her güne yazdı. Bak bu kısım kadının kendi hatası. Ama internet çıktısı hepsi yapıyor.

Birde tutturmuşlar et ye. Ulan türkiyenin ekonomik düzeni belli. Bir parça et bile öğün başı 200 tlye yakın eeee ben tek başıma değilim evde annem var babam var kardeşim var. Ben yerken onların başı kel mi??? Hadii sorun yok dediler canları çekmeyecek mi??? Biraz empati.
Birde Birde bak sinirlendim yine. Hepsinde hemen hemen süt içemiyorum ya ya da süt yağlı diye direk badem sütü içelim o zaman. 1 ltsi 150-200 tl değişiyor. Biraz ekonomiye göre hareket etmek lazım. Belki ufak hesaplar bunlar ama ay bazında hesap yapınca vavv oluyorsun. Ben süt çok içen biriyim. 2 günde bir süt bitiyor. Kahvesi/milkshake vs vs çok gidiyor.

Baktığında cidden ufak hesaplar. Tamam ben karşılarım ama bunu karşılayacağını milyonlarca insan var. Sen bir liste yaptırıyorsun insanların maddi durumlarında göz önüne koyman lazım.

Geçen senelerde gittiğim bir diyetisyen vardı. Bak o mükemmeldi. Herkesin ekonomik düzeyine göre zorlamadan evde ne varsa mantığı ile kilo verdiriyordu. O kadınlar ben 1 ayda 7-8 kilo verdim. Ama şimdi çok pahalı olmuş kontrol başı 10bin.

Yani ChatGPT ve ben yola devam

Ne yazdım beeeeeee @Regex seni geçtim bence bu sefer
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Sağ yanımda davam, sol yanım da rap var...

Alıntı ile Yanıt