|
Yanıt: Genel Sohbet
|
Rüya kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Arada böyle yapmak lazım sonra @Lucifer ile @Kaitlyn e kahveye gideriz ne dersin (umarım bu defa doğru yazmisimdir nicki )
|
Nick doğru  10 Kasım'da evimizdeyiz, o tarihten itibaren buyrun bekleriz.
|
Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Gidelim tabi ev hediyesi alırım ben peluş zurafa severler mi acaba nedense aklıma o geldi
|
Benim bebiş sanırım sever öyle tatlış peluş şeyler, bir köşede tatlış tatlış durur.
|
Rüya kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Ay onlari boşver bana alsana
Ben çok severim zürafaları
Hatta on beş yıldır yanımda taşıdığım zurafam var amigurimiden^^
|
Sana boşver asıl.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. - İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
28.06.2025 - 25.08.2025 - 10.10.2025 - 09.01.2026 - 24.06.2026
|