Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2022, 04:25   #2
Çevrimdışı
Astrea
Yanıt: Başak Burcu Erkeği Hakkında Herşey




Başak Burcu Erkeğinin Seni Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

Yaşamının intizamı, emeklerinin mükafatı mükemmel Başak’ın avuç içinde, onun kalbi acaba kimin ellerinde! Gerçekten seven bir Başak, ellerinden eldivenleri, zihninden süzgeçleri, kalbinden mülakat dilekçelerini söker atar, sorumluluklarını rafa kaldırır! Risk alır, kaygıyı sancıyı bırakır! Peki gerçekten seven bir Başak erkeği nasıl davranır?
Kendi Düzeninin Dışına Çıkıyorsa

Sabah yatağın ne tarafından kalkacağı belli, yüzünü yıkamak için kaç litre su kullanacağı hesaplı, rutinleri canı gibi kıymetlidir. Horozlar kendini paralasa sekizden önce kalkmaz, öğlen vakti yarım saat kestirmeden güne devam etmez iken saatlerin pillerini çıkarıyor, günün her vaktini seninle olmak için kullanıma açıyorsa, gecenin yarısında, uykusunun ortasında kalkıp seninle kulübe çıkıyorsa, büyük fedakârlık yapıyor bilesin. Başak yaşamında ancak çok seviyorsa esneklik sağlanır, aksi halde takvime uygun yaşanır!
Senin İçin Sorumluluklarını Erteleyebiliyorsa

Mükemmel yolunda attığı emin adımlarını, kusursuz işlerini, sorumluluk bilincine borçlu olan, analitik düşünme kabiliyetiyle tüm zamanların en verimli planlayıcısı rütbesine kavuşan Başak, üstlendiği görevi mümkün olan en harika şekilde yerine getirmek için programlanmıştır. Çocukların uzanamayacağı, büyüklerin karıştıramayacağı yere sorumluluklarını koyar! Gün gelir, vakti zamanı, teslim tarihi çoktan belli bir sorumluluk, senin mutluluğun için ertelenirse, bu ne sevgi ah!
Şikâyet Etmeden Senin İçin Emek Veriyorsa

Kusursuzu gözünden tanıyan Başak, kusurun kokusunu ta ötelerden alır, bu sefer de böyle olsun demez, susup içine atmayı bilmez, sözünü kimseden esirgemez. Eleştiri oklarının kaynak fazlasıyla tanınan Başak, her şeyin tamam sandığın anda bir noksanını bulur çıkarır! Bir de şikâyeti hiç bitmez, sözünü söyleyip kenara çekilmez, bir iki cümleyle içi soğumaz, söylenir durur. Senin için gecesini gündüzüne katıyor, sırf sen iyi ol diye emeğini bol tutuyor, bir de gıkını çıkarmıyorsa, kıyamet değilse kopacak olan, gerçek sevginin ta kendisidir!
Küçük Çılgınlıklara Hayır Demiyorsa

Emeksiz yemek masalarına oturmayışı, gecesini gündüzüne katıp kusursuz avına çıkışı, kurduğu sistemin bir milim dışına çıkmayışı, hata paylarını minimuma indirgemek, kaygılarını dindirmek içindir! An gelip bilmediği tavadan midye dolma yiyip midesini riske atıyorsa, azıcık da olsa risk kapılarını aralıyorsa, “Çeşme açık mı kaldı?”, “Ütü fişte miydi acaba?”, “Doğalgaz vanası ne durumdaydı?” diye düşünüp içine kurtçukları salmıyorsa, huzuru buldu, rahata kavuştu demektir. E seven insanın gözü kara olur!
Hayallerini Acı Gerçeklerle Yıkmıyorsa

Gerçeklerin tam ortasında, olası tüm alternatiflerin merkez noktasında yaşayan Başak, yerden fazla yüksekte kurulan hayallere itimat etmez, “Hayal değil mi kaldır sınırları kur kurabildiğin kadar!” diyenlerin ipini tek hamlede keser, sert bir inişle gerçek dünyaya davet eder. Realist bakışı tüm gözlüklerden sıyrılır, gözünün merceğine yapışır! Ancak, ipe sapa gelmez hayallerine ses çıkarmıyor, olmayacak dualarına seninle bir ağızdan amin diyor, gözlerini senin için imkansıza yumuyorsa, kalp gözü açılmış demektir!
 
Alıntı ile Yanıt