Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2022, 04:25   #3
Çevrimiçi
Astrea
Yanıt: Başak Burcu Erkeği Hakkında Herşey




Başak Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Yolu

Kirpiğinin dalgasından, parmak uçlarına uzanan her bir detayının analizine hazırsan, anlaşılması meşakkatli Başak serüveni başlasın. Özenle ve titizlikle hazırlanmalı, hamlelerini doğru hesaplanmalı, adımlarını kontrollü atmalısın. Soruşturan bakışlarına, ince elemelerine maruz kalacağın Başak, etkilenmeden önce tüm eleklerini çıkaracak, seni un misali uçuşan zerrelerine ayıracak uyarması bizden. Didiklenmeye hazırsan, yolumuz strateji yolu, hedef mükemmellik. Önden buyurun başlıyoruz.
Dersine İyi Çalış

Saçının dalgasından, ojenin tonuna, ayakkabının ökçesinden, saatinin kadranına, kullandığın renklerden, aksesuar ebatlarına doğru ritmi yakala. Altın oran nedir, nasıl hesaplanır iyice öğren oranlarda kaydırma yapma, Başak detaylarında boğulmak yerine, ahenginle dans edip keyif çatmak ister. Simetriyi, ardışıklığı, uyumu bozacak herhangi bir detaya takılıp kalabilecek Başak, seni görmezden gelebilir, önce temizlik aman dikkat!
Okunmuş Şekerlerini Yut!

Hayatının zorlu parkurlarından, hayati sınavlarından birindeymiş gibi zihnin açık, etüdün tam olmalı. Kusur bulma uzmanı Başak, tüm mülakatların en zorlayıcısı, ilişkinin en yokuş yapanı olabilir. Dünyanın tüm güzelliklerini getirin banacı tavrı seni şaşırtabilir, metanetini koruyarak hasarsız bir ilk buluşma geçirmen mümkün. Onun şifrelerini çöz, eleştiri yığınları altında kalıp canından olma. Başlarda neyi beğenip, kafayı neye taktığını anlamasan da Başak beğenileri zırt pırt değişen bir ayran gönüllü değildir, zamanı lehine kullan.
Mükemmeli Hedefle!

Hata payını en aza indirmek için alçak sularda salınmak, mükemmele yakınlaşmanın en büyük destekçisidir. Yaptığın her hatayı refleks olarak düzeltme eğiliminde olan Başak, sorumluluklar denizinde dalga yapacak patırtılara izin vermez. Düzeninin kontrol altında, yaşamının detaylarının senin himayende olduğunu görmek ister. Rastlantısal gündelikler, tesadüfi yaşantılar Başak’ı sinir eder, standart ol, belirgin çizgini adımla, koluna Başak’ı tak. Kararlı ve farkında bir yaşantı Başak için yüksek sempati nedenidir.
Doğallığınla Etkile!

Baştan çıkarıcı bilindik kıyafetlerle rüküş kategorisinde boy göstermek yerine, ölçülü ve layıkıyla şık olman kâfi. Başak, aydınlıktan, beyazdan ve doğanın yeşilinden yanadır. Yumuşak ve içlerinde tutarlı bir bütünlük sağlayan renkler, temiz bir cilt, belki fırçanın ucuyla elmacıklarını öne çıkardığın pembe bir allık ama hepsi bu. Ağır parfümlerin oksijeni ezici üstünlüğüyle ilişkiyi kesip, orman esintileriyle, çiçek bahçeleriyle kucaklaşmak vaktidir. Memnun kalacağın bu harika ferahlık, memnuniyete çam kokulu davetiyeler göndermenin en kestirme yolu.
Yardım İste!

Tıkırında hayatının penceresinden baktığı alçakgönüllü maskesinin altında, insanların ne kadar da yetersiz ve bilgisiz olduğunu düşünüp hayıflanan bir müfettiş yatar. Başak; yol ayrımlarında, karar arifelerinde çalınacak kapın olacak olmasına da önce tavlaman gerek. Bunun için hayatına dair kararlarını süzgeçlediğin, akıl yürüttüğün bir mekanizman olduğunu göstermen, notların arasında yer alan ve kafana takılan birkaç konuda görüş bildirmesini sağlaman harika olacaktır. Bilgisini göstermesine zemin hazırlarsan Başak’ın yarısı senindir.
Entelektüel Ol!

Başak farazi konuşmalara, uydurma içeriklere, azıcık ucundan bilir sohbetlere katılmayacağı gibi bir de yetersizliğini fark edip anında buz kesilir. Bilmediğin konuda uzman bilgisi için kendisine başvurabilirsin elbet ama pek bir şey bilmiyorsan oturup seni eğitmeyecek, kısıtlı sohbetiniz sonsuza dek sona erecektir. Bilmediği konularda biliyormuş gibi davranıp lüzumsuz yere ahkam kesinlerden de hiç haz etmez Başak.
Sabret, Muradına Er!

Başak soğukkanlı ve temkinlidir, karar vermek için üzerinde uzunca çalışıp, sonucu olabildiğince öteler. Kendi dünyasını çoktan yaratmış olan Başak, oraya bir eş kabul etmek için oldukça seçici davranır. Ondan hoşlandığını alenen belli etsen, cümlelerce yazıp döksen de tepki alamadığın günler olabilir, hemen duygusuzlukla itham edip mutlu sonu kaçırma. Sabır gösterir, tedirginliğini azaltırsan emin adımlarla yürüdüğün bu yolda kontrollü zafer çığlıkları atabilirsin.
Son söz; Unutma mevzu Başak ise her şey senin dezenfektanlı ellerinde.
 
Alıntı ile Yanıt