Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2022, 04:25   #4
Çevrimdışı
Astrea
Yanıt: Başak Burcu Erkeği Hakkında Herşey




Başak Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu

Başak burcu erkeklerini çıldırmak için pek özel bir çaba harcamaya gerek yok aslında, onlar mükemmeliyetçilikleri nedeni ile genellikle kendi kendilerini rahatlıkla çıldırtabiliyorlar. Hayat onlar için zaten zor, ama sen biraz daha zorlaştırmak istersen aşağıdaki adımları uygulayabilirsin.
1. Salaş ol!

Kalabalık bir ortama girdin; ortamın en düzgün, en temiz, en derli toplu giyinen erkeğini bul, işte karşında bir başak burcu erkeği! Başak erkeğinin tüm kıyafetleri mutlaka ütülü, yakası paçası hep düzgündür. Spor ya da klasik, tarzı ne olursa olsun, başak burcu erkeği için bu kural hiç değişmez. Onu sinir etmek istiyorsan belinden düşen ve yerleri süpüren pantolonlar, 3 beden büyük kazaklar falan giy, bir de gömleğinin yakası kayarsa bu iş tamamdır.

2. Pasaklı ol!

Temizlik ve titizlik söz konusu olduğunda Zodyak’ın hiçbir burcu başak burçları ile boy ölçüşemez. Erkekliğin kitabını kim yazdı bilinmez ama temizliğin kitabını mutlaka bir başak burcu yazmıştır. Bu burcun erkeği de bu titizlikten nasibini almıştır, hatta başak erkeğinde uyuzluk deresinde bir temizlik takıntısı olabilir. Sen de pisliğin dibine vur. Yemek ye, ellerini üstüne sil, başak erkeği bir saniye bile yanında kalamaz.

3. Dağınık ol!


Başak burçları olmasa dünyada düzen diye bir şey olmazdı. Evde sürekli dolapları düzenleyen, iş yerinde sürekli masasını toplayan, okulda kitaplarını çantaya boy sırasına göre dizen insanların ortak noktası hepsinin başak burcu olması. Başak burcu erkeği de dağınıklığa tahammül edemez, bu nedenle onu çileden çıkartmanı en kestirme yollarından biri eline aldığın hiçbir eşyayı yerine koymamak ve dağınıklıkta bir dünya markası olmak.

4. Kaygısız ol!

Detayların efendisi başak burcu erkeği, bir konuyu enine boyuna düşünmeden, tüm olasılıkları gözden geçirmeden asla bir karar vermez. Bu detaycılık ve tedbirlilik, düzen ve temizlik takıntısı ile birleşince başaklar, birer endişe yumağı haline gelir. Aklına gelebilecek ve de gelmeyecek her şey başak erkeğini endişelendirebilir. İyisi mi sen de kaygısızlıkta çığır aç, dünyanın derdi tasası senin yakınından bile geçmesin, hiçbir şey için kaygılanma.

5. Eleştiriye kapalı ol!


Başak burcu insanı, hata detektörü gibidir, nerede bir kusur varsa onu görür ve o kusur giderilene kadarda içi rahat etmez. Etrafındaki her şeyin mükemmel olmasını arzulayan başak burcu erkeği de çevresindeki insanları sık sık eleştirir. Aslında bunu kötü bir niyetle yapmaz, ona göre hatalar düzeltilmek içindir. Sen de onu inadına en küçük eleştiriye bile kapalı ol, hatalı olduğunu yüzde yüz kabul ettiğin durumlarda bile onun eleştirilerine şiddetle tepki ver.

6. Abartılı jestler yap!

Temizlik dışında pragmatizmin de kitabını başaklar yazmış olabilir. Başak insanları, somut bir faydası olmayan hiçbir şeye kıymet vermez ve müsriflikten hiç hoşlanmaz, zaten çok romantik oldukları da söylenemez. Tüm bunları birleştir, başak burcu erkeğini çıldırtmanın garantili bir yolunu buldun: Abartılı jestler yapmak. Romantik ortamlar hazırla, pratikte hiçbir faydası olmayan pahalı hediyeler al ve onu delirt!

7. Tembel ol!


Başak burçlarını bir saniye için bile aylaklık yaparken görmek mümkün değildir, arı gibi sürekli çalışırlar ve aylaklık yapan insanları da sevmezler. Başak burcu erkeğinin çalışkan kişiliğine, düzen ve temizlik konusundaki hassasiyeti de eklenince tembellik onun için katlanılmaz olacaktır. Dağınıklığa ve pisliğe tahammül edemeyen başak erkeği, önce deliye dönecek, sonra dayanamayacak ve senin işlerini de yapacak,en sonunda ise hayatından çekip gidecektir.
 
Alıntı ile Yanıt