2. Hafta bitiyorrr Vayyy anasını sayın seyirciler Bildiğin 2 hafta oldu Alkış alkış alkışşşşş Kaçamak yapmadım dersem yalan olur Ama öyle sandığınız gibi kaçamaklar değiö Ne biliyim canım çikolata istedi bir tane çikolata yedim Yemeğin yanına cola içtim gibi masum gibi duran ama masum olmayan kaçamaklar Ama yemek düzenim tam gaz devam ediyor. Bu hafta 15.00-22.00 vardiyasındaydım O yüzden biraz zorlu ama yinede geçti bir şekilde. Sabahları camış gibi uyuduğum için kahvaltıyı öğlen yemekleri ile birleştirdim. Akşam yemeği eve gittiğimde 1 kade çorba ve ya sebze yemeği olarak tükettim Ara öğünde sadece kendi yaptığım probiyotikli yoğurt ve meyve ekleyerek yaptım Hala evde su içmek aklıma gelmiyor. Spora başlayamadım daha. Başlasam iyi olacak ama ayy o kadar yürüyüş bandını odama taşıdım bari onun hatırına yapayım Sonraaaaaaa dün izin günümdü Sadece o güne özel kendime vanilya latte yaptım esmer şekerle. Cidden kaçak yapmamaya çalışıyorum Bu gğnde sabah vardiyasına geçtim Yanii artık sabah kahvaltısnı sağlam yapacağım anlamına geliyor. Sabah güzel doyunca öğlende az yesemde akşam açıkmıyorum. O yüzden bu artı puan bana . Bu sabahta yemek için kendime mantarlı yuaf unlu ve sosisli omlet yaptım Yanına 1 dilim ekmek Domates ve yeşillik Kendi yaptığım peynirle krem peyniri Yiyeli 3 saat oldu ama daha midemde acıkma belirtisi yok. Omlet baya tok tutuyor yaptığım şekilde olunca Hatttaa tarifini yazayım 2 yumurta beyazı 1 tam yumurta 1 kaşık yulaf unu 2 kaşık süt Az tuz - karabiber-zerdeçal-kekik Bunları güzelllce çırpıyoruz Sonraaaaa 3-4 tane mantarı ince kesip Zeytinyağlı tavda kavuruyoruz İçine maydanoz nane ekliyoruz(taze nane aroması daha iyi oluyor. Ama önce elinizle yaprakları patlatın daha çok aroma alırsınız) 2 tane ufak sosis kesip hoooop bunlarıda pişiriyorız Sonra içine yumurtalı karışımı ekleyip Altını kısık ateşe alıp Kapakla üstünü kapatıp pişiriyorız Sonraaaaa afiyet olsunlar Şimdilik iyii yaniii Gidiyor bir şekilde Ayy durrrr kilo kaybımı yazmadım 2 kilo gitti Ama yavaş gidiyor. Oda benim hareketsiz yaşamdan kaynaklı. Spora başlayınca daha çok giderr haftalık bazında Ben kaçtığım Hadi baylar saaanaaaa