|
Yanıt: Adana'da “Seni babana götüreyim”
Hadım bir çözüm değil. Zarar verme güdüsü bitmeyecek bunlar hasta ve tedavisi olduğunu düşünmüyorum. Bu sebeple İşkence makul bir çözüm olacaktır. Çocuğun ebevynlerinin eline birer cımbız verip, sapığın etlerinden minik minik parçalar kopartarak, kemikleri kalıncaya dek Ulusal kanallarda yayınlanması aleme ibret olacaktır. Bu gibi sapkınlığı akıllarından dahi geçirmesin kimse. Ben vergisini ödeyen bir vatandaş olarak, kendi alın terimden devletime verdiğimle bunların beslenmesini ve barınmasını istemiyorum. Çocuklara karşı işlenen sapkınlık suçlarını affı olmamalı. Neyin iyi hali Allah aşkına?
İstismar edilen kendi çocuğu olsa aynı adaleti sağlayacakbilecek mi hakimler (Rabbim kimsenin çocuğunu böyle kötü bir halle karşılaştırmasın) orspçocuğu yaa bak zıpladı sinirlerim. Ulan ben tanımadığım çocukların bile sümüğünü silen insanım nasıl benimle aynı ülkeyi paylaşabilir bu mahluklar ya Allah sizi yok etsin
Keşke küçük bir taş parçası olsaydınız da Filistinli bir çocuğun eliyle israil askerine fırlatılsaydınız daha faydalı olurdunuz Allah belanı versin öldün ölecen yaşın gelmiş hala pislik peşindesin neyse hızımı alamadım
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
|