Benim kimseyle bi' rekabetim ya da yarışım yok canım, herkes kendi çapında bişiler yapabilir. Ha bende biraz ekstradan müzisyenlik de var ama biliyorsun; profesyonel iş olarak yaptığım bir şey değil, öyle arada kendi çapımda eğleniyorum şu an için. Ha; maddi kaygılardan tamamen soyutlanırsan ne yapmak istersin dersen müzik derim, tiyatro derim, mizah derim. Ama bizim ülkede sanata verilen değer, en azından şu an için, malum. O yüzden şimdilik öyle arada cover yapıyorum, bazen de taklit falan eğleniyorum yani. Bir fırsat bulup da şöyle kaliteli bir piyano alamadım ya senelerdir. Okul dönemlerinde falan özellikle konserlere çıkıp çalardım.
Mesajında eleştiri olarak kime sapladığını anlamadım ama dediğim gibi beni geçenler de olabilir, ya da benim tırnağım dahi etmeyip sağda solda yapay zekâyla müzik yapıp kendini halt sananlar da olabilir; hiç sorun değil ki bunlar. Benim kulvarımda olabilenlerle, bu işten anlayan insanlarla ben müzik sohbeti yaparım gerekirse, ya da tamamen amatör düzeyde sadece dinleyici seviyesindeki kişilere bir şeyler paylaşırım. Geçinip gideriz. Herkes kendine yakışanı yapar.
Teşekkür ederim yine güzel sözlerinden dolayı.