Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Ocak 2026, 11:11   #5
Regex
rgxadmn
Ruh HalimMesgul
Yanıt: vBulletin 3.8 - Yapay Zeka ile Özgün Konu Açma Sistemi

Worgen kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Buram buram bir şey kokmuş buralar. Müsait bir zamanda seni arayacağım buna benzer yine yapay zeka ile günümüz teknolojisine uyumlu bir şey daha var sen tahmin ediyorsundur onu da yapmak lazım senden onu bizzat rica edeceğim

Dip not: vb destek vbulletin için yapay bir kalp olacak!

Yavrucum Telegram'da konuştuk bunu yazdığın akşam zaten. Güzel günler göreceğiz. Videomu beğenip kanalıma abone olmayı unutmayın jsjsjs

eLfida kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
vBulletin 3’ü hâlâ aktif kullananlar için ciddi bir boşluğu dolduruyor. Böyle projelerle bu altyapının tekrar canlanması mümkün.
vBulletin 3 için sistemin geliştirilmesi gerçekten takdire değer. Yıllardır ihmal edilen bir altyapıya güncel ve ihtiyaç duyulan bir çözüm sunmuşsun. Özgün içerik üretimini teşvik etmesi büyük artı. Destek olunması gerektiğini düşünüyorum. Gelişmeleri merakla takip ediyorum, emeğine sağlık.

Teşekkür ederim ponçiğim. <3

Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
vBulletin 3.8 gibi artık “eski” kabul edilen ama hâlâ ciddi şekilde kullanılan bir altyapı için böyle bir yapay zekâ entegrasyonu geliştirmek büyük emek ve teknik bilgi gerektirir. Eline, emeğine, vizyonuna sağlık. vBulletin 3.8 kullanan herkesin mutlaka incelemesi gereken bir yenilik olmuş.. Müsaaden varsa burda bazı bölümlerde kullanalım @Regex

Ben sistemi aralıkta yazdığımda Gemini ücretsiz çok kredi veriyordu, şimdi günlük kredi limitini epey bir düşürmüş. Onunla uğraşılmaz, hemen limitlenir. Ücretli OpenAI API satın almak lazım da du bakalım hallederiz. Videoda da söylediğim gibi şu an eklentiyi Google Gemini API mantığına göre yazdım, OpenAI API seçeneği de ekleyeceğim ve varsayılanı OpenAI API yapacağım. Sonra burası için API satın alıp aktif edebiliriz.

Ben sana canlıda denettirmiştim zaten haftalar önce. ^^
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt