Tekil mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2026, 11:38   #7
eLfida
Ponçik Hanım
Yanıt: Epstein adası

Ben bunu ilk kez pandemide duymuştum sonra depremler zamanında Kaybolan çocukları duyduğumda sanırım dedim yine aynı şey ..
çünkü Türkiye'de olan insanlar da varmış buna sadistlik mi desem mazoşist mi desem parafilik bozukluk mu desem gerçekten yani tanımlayamıyorum artık bunlar insan dışı varlıklar diye düşünüyorum kendilerine yapılınca karşı çıkacaklarına Eminim ama karşı tarafın acı çekmesi onları o şekilde tatmin etmeleri gerçekten hastalık boyutunda ve aşmış artık
geçen Instagram'da denk geldi video. yani Kanıt var olan bir şey var Çocuk diyor ki "anneciğim..sen kötüsün gelme sakın ." diyor ya ağlıyor yani böyle bir kanıt varken o çocuğun Türk olduğu belliyken Sayın RTE nasıl bu şekilde yerinde rahat vicdanı rahat bir şekilde uyuyabiliyor ben anlamıyorum yani senin kanıtın varken gidip o çocuğu alabilirsin ki adam ölmüş Hala devam ediyor olması da ayrıca bir trajikomik yani bunları yapacak iyilerin yanında olacak bir kötü lazım ki bunların soyunu kurutması lazım O Çocukları kurtarması lazım iğrenç pislikler.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

Alıntı ile Yanıt