Konu: Regex
Tekil mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2026, 19:51   #73
Regex
rgxadmn
Ruh HalimMesgul
Yanıt: Regex

Roger kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Analitik zekâsı, duruşu ve taşıdığı saygınlıkla Ongun’u gerçekten severim. Kendine has düşünce tarzı ve tavırlarıyla saygı duyduğum nadir insanlardan biridir. Yolun bahtın açık olsun kardeşim @Regex.

Eyvallah Serkan kardeşim, güzel sözlerin ve düşüncelerin onore etti. Senin de yolun, bahtın açık olsun; ayrıca yeniden çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

h4pp3n kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
zamanında çok sohbet edip, çok kod yazmışlığımız vardır .. güzel adamdır .. 20 seneye yakındır da tanışıyoruzdur heralde @Regex ..

Bizim coder olduğumuz dönemler buralar dutluktu. Yeterince dokümantasyon yoktu, AI diye bir şeyin çıkması bilim kurguydu. Google Translate'in; "ben var gelmek İstanbul" tadında çeviri yaptığı dönemlerdi, haliyle dil bildiğimiz için Khaled amcanın syntax'ini çözüp kod yazıyorduk.

Sen de güzel adamsın Bilal; neXus'a görüntülü röportajda maksat yeşillik olsun diye soruların yanında hem sana hem de Hakan abiye bol bol selam ve muhabbetlerimi de göndermiştim de, sorular harici videoda onlara değinilmemiş. Seni buralarda görmek de ayrıca memnuniyet verici. -Ki normalde genel forumlarda pek takılmıyorsun olarak biliyorum. E; kaliteli adam, kaliteden anlar. ^^
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt