|
Feeds kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Aslında bu konu içinde farkettim ben bunu olay sosyal medya'nın gelmesi forumların bitmesi değil.. olay telefonların gelişmesi.. Geçen bir arkadaşım iş yerinden arkadaşım değil fasoncu'nun birisisi genç hani.. dedim napıyorsun nette .. bilir'misin forum sitelerini dedim.. yok dedi nasıl birşey.. dedim üye oluyorsun facebooktan önce olan bir sistem ortam oluyor konu paylaşımları v.s yok bilmiyorum dedi.. UYGULAMASI varmı playstorede bakıyim dedi...
Yani ordan bir mühendislik fikrini edindim kendimede' gerek var'mı ? Onu'da bilmiyorum..
|
Geçtiğimiz aylarda kapanan bir IRC forumu mobil uygulamasını yazdırmıştı. Mobil uygulamanın yapıldığını ve marketlere yüklendiğini biliyorum ama hiç inceleme fırsatım olmadı. O forum da vBulletin'di. Ben mobil yazılımdan fazla anlamam, .apk kodlarını biraz bilsem de uygulama yazacak düzeyde değilim. Ücreti mukabilinde yazdıracak birini @
Beatrice ve @
Worgen ile konuşup bulabiliriz ama R10'da yapıyorlar. Tapatalk'a nazaran kesinlikle daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunacaktır mobil tarafında. Genel forumlarda da bir ilk olabilir. Tabii bunu görüp fikri apartan birileri çıkmazsa!